ПП "Гарденія ЛВ"

Гарденія ЛВ - фото
вулиця Любінська, 92
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

За допомогою ландшафтного дизайну будь-яку територію можна перетворити на справжній витвір мистецтва та затишне місце відпочинку. Ландшафтний дизайн корисний не лише для людей, які мають заміські будинки чи дачі. Якщо ви власник ресторану, розважального закладу, юридичної фірми, медичної клініки чи будь-якого іншого підприємства, вам варто скористатися послугами ландшафтного дизайнера. Адже, перш ніж увійти до будівлі, відвідувачі бачать екстер’єр та прибудинкову територію. Якщо навколишня територія оформлена стильно та зі смаком, то загальне враження про заклад чи фірму буде позитивним. Оскільки, організація території (ландшафтний дизайн) — це ціла наука, то самотужки створити привабливу ландшафтну композицію вам буде доволі важко. Краще скористатися послугами спеціалістів. Креативні та досвідчені дизайнери ПП «Гарденія ЛВ» подбають про те, щоб ваша дачна ділянка, територія навколо вашої організації або ваш приватний сад виглядали неперевершено. Ми працюємо за європейськими стандартами, тому ви можете бути впевнені, що роботи будуть виконанні відмінно. Переваги співпраці з ПП «Гарденія ЛВ» уже встигли оцінити сотні задоволених клієнтів по всій Україні.

Спеціалісти компанії виконують широкий спектр робіт для того, щоб створити для вас неперевершені ландшафтні композиції:

  • За допомогою спеціальних програм створюємо 3D візуалізацію території, щоб ви змогли побачити, як все виглядатиме по завершенню робіт;
  • Виготовляємо проект, у якому детально прописано та зображено як виглядатиме територія по завершенню робіт. Цей проект ми погоджуємо з вами.

Серед практичних робіт, які виконують спеціалісти ПП «Гарденія ЛВ»:

  • Облаштування клумб і газонів;
  • Озеленення та благоустрій територій, зокрема і міське озеленення;
  • Встановлення малих архітектурних форм;
  • Комплексні роботи по догляду за деревами, кущами, квітами, іншими рослинами;
  • Облаштування водойм;
  • Ряд інших робіт, що охоплює ландшафтний дизайн.

На будь-якому етапі нашої співпраці ви можете отримати кваліфіковану консультацію спеціаліста нашої компанії. Наші ландшафтні дизайнери виїжджають на місце майбутнього об’єкта ландшафтного дизайну.

ПП «Гарденія ЛВ» — ми створимо красу для вас!
 

Відгуки