ПП "Спортінг-Львів"

Спортінг-Львів - фото
вулиця Єрошенка, 34
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб11:00 - 17:00Без перерви
Нд12:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Вам цікава зброя та стрільба з неї? Розвинути технічні та спортивні уміння, виробити точність та влучність стрільби можна тільки завдяки постійній практиці та хорошому місцю для тренувань.
«Спортінг-Львів» запрошує усіх охочих навчитися безпечному та ефективному поводженню зі зброєю, опанувати необхідні навички стрільби, зробити спортивну кар’єру чи просто гарно розважитися.
Ми надаємо послуги по стрільбі з гладкоствольної зброї по мішенях. На заняттях навчають безпечного поводження зі зброєю та освоюють вміння влучно стріляти. Організовуємо тренування та пропонуємо такі стрілецькі дисципліни як спортінг та компакт-спортінг, де на відведених спеціалізованих майданчиках оснащені машинками, випускаються штучні мішені (тарілки), що імітують полювання на звірів чи птахів.
На майданчику представлені мисливські траєкторії різних рівнів складності. У наявності мішені (керамічні тарілочки стандартного розміру) для стендової стрільби.  Також Ви можете придбати подарункові сертифікати на 25 та 50 мішеней.

Відгуки