ПП "Садовенко Юрій Павлович"

Садовенко Юрій Павлович - фото
вулиця Івана Горбачевського, 21

Інформація

Потрібно зареєструвати чи змінити права власності на об’єкт нерухомості? Бажаєте здійснити реконструкцію, перепланування, поділ чи об'єднання майна?  Для цих та багатьох інших подібних процедур не обійтися без проведення технічної інвентаризації та зробити  новий актуальний технічний паспорт /технічні паспорти /  з QR-кодом, ідентифікатором та реєстрацією його у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва. А оцінка будь якого майна стане у нагоді у разі потреби.
Два в одном!!! Економія часу та грошей!
ФОП  Садовенко Юрій Павлович з багаторічним реальним практичним досвідом надає послуги :
                     = як експерт-інженер з технічної інвентаризації
(номер  кваліфікаційного сертифіката АЕ № 003689 ), акредитований у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва у статусі Атестована особа :
  • послуги техінвентаризації будь-якого майна, технічний паспорт ( виготовлення технічних паспортів ), ідентифікатор на : квартиру, садибу, житловий будинок ,у т.ч. технічна інвентаризація садового будинку та дачного будинку; гаража, хати, приміщення, групи приміщень, споруда,  будівля, комплекс будівель та споруд тощо.
  • розробити техпаспорт з qr кодом , обов'язкового для використання при здійсненні нотаріальних послуг з 01.08.2021р.
  • реєстрація технічного паспорту з QR-кодом у Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва з отриманням реєстраційного номеру.
                   = як атестований експерт - оцінювач ( Сертифікат №2256 від 10.03.2001р) та суб'єкт оціночної діяльності :
  •  незалежна експертна оцінки будь-якого рухомого та нерухомого майна : квартири, будинку, гаража, приміщень, офісу,  автомобілів, будівлі, комплексів, підприємств, транспортних засобів,  машин та обладнання, устаткування, літальних апаратів , судноплавних засобів , інших рухомих речей ,комерційна нерухомість, житлова та нежитлова нерухомість тощо.
  • експертної оцінки цілісних майнових комплексів, підприємств, у т.ч. корпоративні права, внесок до статутного фонду, паї, цінні папери, акції, майнові права та нематеріальні активи, прав на об'єкти інтелектуальної власності .
  • забезпечує швидке та якісне рецензування  Звітів про оцінку майна на відповідність діючому законодавству як своїх так і інших  суб'єктів оціночної діяльності ,у т.ч. Висновків судових експертів.
  • оцінка для цілей оподаткування, спадкування, вступу у спадок, купівлі, для продажу, оренди 

Клієнтами є фізичні та юридичні особи всіх форм власності, арбітражні керуючи, судові виконавці, банки  тощо як наслідок кваліфікованого  індивідуального підходу  до кожного замовника відповідно до мети оцінки.
Фахівець є членом Всеукраїнської громадської організації "Українське Товариство Оцінювачів",
 членом Всеукраїнської громадської організації "Асоціація експертів будівельної галузі".
Садовенко Юрій Павлович  гарантує швидко та якісно виконати поставлене завдання у стислі терміни , гнучка вартість оплати послуг. Ненормований робочий день. Надання консультацій.

!!! Для запобігання виникнення проблем у клієнтів у майбутньому  спеціаліст  " не малює Звіти за 3 коп 30 штук за день", а працює виключно у правовому полі.

Відгуки