ПП "Еко-СТ"

Еко-СТ - фото
вулиця Городоцька, 174
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Роксоляни, 43а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія “ЕКО-СТ” працює на ринку альтернативної енергетики з 2001 року. За цей період роботи Компанія “ЕКО-СТ” зарекомендувала себе як надійний постачальник обладнання та сервісно-технічного обслуговування.

 

Одним із пріоритетних напрямків діяльності компанії залишається  продаж вітрогенераторів та фотоелетричних модулів (сонячні панелі), інсталяція обладнання, розробка та виготовлення електронного обладнання для контролю роботи генеруючої системи, а також постачання готових рішень для корпоративного ринку, тобто повний цикл енергетичних рішень для ведення сучасного бізнесу, а також дистрибуція комплектуючих та готових рішень в Україні.

 

Постійно вдосконалюються умови торгівлі – що в стані задовольнити найвибагливішого клієнта, надаючи в його розпорядження величезний асортимент товарів і послуг. В компанії є власний сервісний центр, що значно покращує обслуговування клієнтів.

 

Дбаючи про інтереси наших клієнтів, ми пропонуємо величезну кількість товарів найвищої якості від провідних світових брендів. Усі товари сертифіковані та забезпечуються гарантійним обслуговуванням спеціалізованих сервісних центрів.

 

Крім цього, достатньо широкий асортимент високоякісного енергетичного устаткування і програмного забезпечення, що його пропонує компанія, зумовлений потребами бізнесу партнерів “ЕКО-СТ” і орієнтований на задоволення широкого спектру вимог кінцевих користувачів.

 

У нашої компанії:

  • Завжди доступний на складі широкий асортимент продукції;
  • Швидка доставка замовлених товарів до клієнта;
  • Підвищення професійного рівня співробітників компанії;
  • Якісне сервісне обслуговування устаткування, що постачається;
  • Персональний підхід в роботі з партнерами.

 

Дякуємо Вам за довіру нашій компанії і бажаємо подальшого процвітання. Сподіваємось, що і Ви зможете оцінити всі переваги роботи з серйозною та надійною компанією.

 

Пропонуємо Вам переглянути вітровий прогноз погоди регіону, що Вас цікавить (***

Відгуки