Ресторан-бар "Leo"

Leo - фото
вулиця Шевська, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Шукаєте затишне місце, де можна насолодитись приємною розмовою та смачними стравами? Ресторан і бар «Лео» гостинно запрошує до себе гостей, що цінують вишукану континентальну кухню з локальним посмаком.

Наші професійні кухарі з великим досвідом роботи знають і вміють готувати справжні кулінарні шедеври, тож, завітавши до нас на ланч, можна сміливо залишатись до вечері. Ми — маленький острівок спокою серед міського гулу та метушні, де завжди смачно та приємно відпочивати.

Пропонуємо насолодитись чарівними стравами азійської кухні, що приготовані з абсолютним дотриманням рецептури та технологій, але з використанням локальних продуктів від місцевих фермерів. Це дозволяє нам гарантувати неймовірну якість, свіжість і неймовірне задоволення від феєрії смаку.

Чому все ж таки варто завітати в ресторан і бар «Лео»:

  • Неймовірні страви, що приготовані з теплом та любов’ю до клієнтів.
  • Великий вибір унікальних авторських коктейлів, виконаних з елітних алкогольних напоїв відомих світових виробників, що відчувається вже після одного ковтка.
  • Уважний підхід до клієнтів, тож під час обіду ви можете замовити бізнес ланч в офіс, скомпонувавши його з ваших улюблених страв, ще й зі знижкою.
  • Затишна атмосфера, що дарує спокій та душевно рівновагу.

Відгуки