Ресторан "Love & Lviv"

Love & Lviv - фото
вулиця Стрийська, 66
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Гостинно запрошуємо всіх мешканців та туристів міста відвідати новий ресторан Львова.
Love & Lviv family restaurant це абсолютно нове місце на гастрономічній карті міста Лева. У нас ви можете скуштувати авторські страви з елементами молекулярної кухні.

— «Що таке молекулярна кухня?» — запитаєте ви.

Це кардинальні зміни в вигляді та текстурі страви, це можливість за допомогою сучасних нанотехнологій розкласти продукт на молекули, та створити нове, унікальне смакове поєднання, або ж надати страві неординарну форму.

Ресторан виконаний у сучасному стилі скандинавсько-лофтового мінімалізму, що підкорює своєю простотою та водночас насиченістю кольорів.З першої ж миті наш заклад вразить вас затишним інтер`єром, а різноманітність страв не зможе залишити байдужим жодного гурмана.
Тепер вам не доведеться ламати голову над тим, де краще провести сімейний вікенд з дітьми, адже у нас на терасі є дитячий куток і спеціально розроблене меню для ваших малят. У Love & Lviv ви зможете провести чарівний вечір, насолоджуючись інструментальною музикою і куштуючи авторські страви. Ми приємно здивуємо вас високим рівнем сервісу та доступністю цін.

Кількість залів: 4

  • затишна тераса;
  • бар;
  • музично-поетичний зал;
  • зал Потоцьких;

Наші зали розраховані на 110 осіб. Також у одному із залів ресторану є мангал, тож наші гості можуть спостерігати за приготуванням страв на відкритому вогні.
Наш персонал розмовляє:українською, російською, польською і англійською.

Love & Lviv family restaurant це саме те місце, куди хочеться повертатися знову і знову.

 

Відгуки