Ресторанний комплекс "Гуцульська Гражда"

Гуцульська Гражда - фото
вулиця Володимира Великого, 2а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Вас гостинно вітає етно-ресторація «Гуцульська Гражда» та пропонує вам потрапити до одного із трьох своїх закладів.

Ресторан здивує своїм поєднанням простоти гуцульського автентичного побуту та сучасним сервісом найвибагливіших панів. Це місце ідеальне для святкування весіль, банкетів та корпоративів, а також романтичних зустрічей. Для вас велика зала (на 120 гостей), стильно прикрашений «Мисливський зал» з каміном (до 40 гостей), а також другий поверх для відпочинку (до 30 гостей).

Ховаючись від сторонніх очей, своїм димком від коптильні та запахом смаженого м’ясця вас вітає «Колиба». Опинившись в одній із комфортних альтанок, розміщених на галявині поруч, чи в самому приміщенні, де навколо чудо-печі розташовані півкругом столи (на 30 гостей) справжній гурман відчує рай смачних страв карпатської та української традиційної кухні. Ніколи ще банош чи куліш, рибна уха чи шашлик не смакуватимуть вам так добре, як тут.

Вдосталь наситившись вишуканим смаком наших страв, запрошуємо вас згадати славні часи за чарочкою широкого вибору елітних напоїв та карпатських наливок у третьому закладі –«Корчмі», яка дала початок розвитку етно-ресторанного комплексу. У дерев’яній двоповерховій будівлі на другому поверсі можна провести будь-яке родинне свято на 40 гостей. Приміщення прикрашене елементами гуцульського побуту та одягу, викладений оригінальний камін. На вулиці обладнаний літній майданчик під накриттям (до 80 гостей). У сонячну погоду веселі музики будуть забавляти вас просто неба. Масивні дерев'яні столи, які стоять на камені з річок Гуцульщини навівають відчуття перебування на природі, адже поруч розкинулось чарівне озеро з дикими качками, які прилітають до нас щороку. А для маленьких відвідувачів є дитячий міні-майданчик.

Основою кулінарного мистецтва на «Корчмі» є мангал та роштиль, де вам приготують улюблені страви з м'яса, риби та овочів за старовинними рецептурами гірських гуцулів. А ще влучним додатком до смачної страви є єдиний у світі «Гуцульський Паб» з бочковим пивом та квасом, які добре поєднаються з переглядом улюблених телепередач та спортивних подій на великому екрані.

Біля ресторанного комплексу є закрита автостоянка.

Етно-ресторація «Гуцульська гражда» у Львові завжди на сторожі вишуканого смаку та національного духу!

Відгуки