Ресторан "Капітал"

Капітал - фото
вулиця Промислова, 50/52
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 20:30Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ресторан «Капітал» — це сучасний високотехнологічний заклад громадського харчування з висококваліфікованим персоналом, що розташований на першому поверсі Бізнес Центру за адресою: м. Львів, вул. Промислова 50/52.

Інтер'єр ресторану виконаний в класичному стилі, з використанням натуральних дерев'яних панелей, каменю та вітражних вставок, підвісна стеля — створює ефектне враження свободи та невагомості, вишукані меблі — додають благородності та статусу. Стильний та сучасний банкетний зал стане бездоганним місцем для проведення вашої події. Стриманий і водночас розкішний інтер'єр підійде під різні святкування.

Смачна українська та європейська кухня зробить ваше перебування затишним і приємним. Приймаємо замовлення на проведення банкетів, весіль, фуршетів, святкових і корпоративних вечорів, дитячих свят, днів народжень, ювілеїв до 100 осіб. Ми візьмемо на себе організаційні моменти та створимо для вас святкування «під ключ».

Апетитна їжа, ситні закуски, хороші напої та приємна компанія — ось, складові свят, що проводяться у ресторані «Капітал». Гості неодмінно будуть вражені стравами від нашого талановитого кухаря, що виділяються своєю подачею та смаком.

Наші переваги:

  • професійний, ввічливий та компетентний персонал, що забезпечить ідеальне обслуговування;
  • приймаємо замовлення на святкування бенкетів аж до 100 осіб;
  • при потребі прикрасимо для вас наш просторий банкетний зал;
  • затишний та гарний інтер’єр в класичному стилі;
  • вишукана європейська та українська кухня, тільки свіжі страви й натуральні інгредієнти;
  • лояльна цінова політика з помірною вартістю святкування;
  • індивідуальний підхід до замовлень.

Крім гучних святкувань ми запрошуємо вас і у звичайні дні, щоб завітати на сніданок чи обід, влаштувати мінібанкет з друзями чи родиною. 

З 08.00 до 18.00 у ресторані працює лінія швидкого обслуговування. З 18.00 до 20.30 — меню під замовлення.

У неділю працюємо за домовленістю. Прохання попередньо телефонувати.

Відгуки