Ресторан "Валентино"

Валентино - фото
вулиця Остапа Нижанківського, 20
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд07:00 - 23:00Без перерви

Інформація

«Розкішно. Витончено. По-італійськи» — такий слоган нового ресторану італійської кухні «Валентино». Ресторан розташований в старому будинку, в самому центрі міста, поряд з Площею Ринок. Не так давно на цьому місці був розташований улюблений львів'янами ресторан «Кактус».
Старовинні цегляні стелі у поєднанні з розкішними венеціанськими люстрами, затишні дивани, м'які килими, старовинні фрески — все це створює атмосферу затишку, спокою і тепла.
Гостей можуть запросити в маленький і затишний vip-зал, а комусь може припасти до душі зал під скляним дахом, в якому відчуваєш себе як в райському саду, насолоджуючись великою кількістю світла і зелені, особливо якщо по даху стукає львівський дощ. Увечері «Валентино» зачаровує своїх гостей романтичним настроєм, тихою грою піаніста, теплим горінням свічок.
Не забули в «Валентино» і про найменших. Для них розроблене спеціальне меню та до їх послуг дитяча кімната з нянею. Поза сумнівом, приємним доповненням до вищеназваних переваг закладу стане парковка, що охороняється, і безкоштовний безпровідний вихід в інтернет Wi-fi.
Організація банкетів і фуршетів перестане бути проблемою, якщо звернутись в кейтерингову службу «Валентино» і замовити професійне виїзне обслуговування.
А ще ресторан «Валентино» виборов головну нагороду в номінації «ЛЬВІВ-ГУРМАН» у конкурсі «ОБЛИЧЧЯ МІСТА-2009». Журі високо оцінило високий рівень обслуговування, великий асортимент пропонованих страв, якість продуктів, використання галицьких гастрономічно-кулінарних традицій у роботі закладу.

Також поспішаємо нагадати усім, що наближається одне із найчарівніших свят — Новий рік. Якщо ви хочете провести новорічну ніч незабутньо, скористайтеся нашою «смачною» пропозицією: відзначте Новий рік і улюблені зимові свята в одному з найпопулярніших готелів Львова — в готелі «Швейцарський» та насолодіться неймовірним банкетом у ресторані «Валентино».

➤➤ Ресторан Валентино у Львові | Valentino Lviv

Ресторан Valentino у самому центрі Львова. У нас Ви можете спробувати страви ✅ італійської кухні ✅ європейської кухні ✅ української кухні ✅ арабської кухні. Резервування столика за ☎️ +38 (097) 235-67-77
Ресторан Львів Валентино

Ресторан "Валентино" у Львові. Хочете організувати святковий банкет? Щоб гості були вражені смачною кухнею та чудово провели час? Ресторан Валентино у Львові подбає, аби святкування перевершило ваші очікування. Деталі щодо варіантів банкетів дивіться за посиланнями нижче: Весілля у Львові, Корпоратив у Львові, Святковий банкет у Львові, Випускний вечір у Львові, Меню ресторану у Львові, English menu in Lviv Бізнес ланч у Львові, Барна карта.
Міські ресторани Львова : відгуки, меню, ціни, адреси, фото. Кращі Міські ресторани Львова | 

Кращі Міські ресторани Львова - відгуки відвідувачів, адреси ресторанів на карті міста, телефони, фото інтер'єру на сайті ресторану.

Готель та Бар-ресторан "Valentino" м.Львів. Ціни. Ресторани львова, рестораны львова

Ресторани львова. "Валентино"- новий, затишний готельно-ресторанний комплекс, що відповідає європейським стандартам і знаходиться в центрі старовинного та, мабуть, найкрасивішого міста України – Львова. Розташуванння на вулиці Князя Романа, 20.

Ресторан у Львові

Полюбляєте експерементувати зі смаковими рецепторами? Хочете бути у тренді світової кулінарії? Слідкуєте за новинка у меню? Бажаєте смачно поїсти у Львові? Потрібен ресторан на Площі Ринок? Це все про наш ресторан Валентино. Порада: резервуйте столик завчасно.
Ресторан Валентино Львів ☑ Українська кухня ➤ вул. Князя Романа, 20. м.Львів ★ Офіційний сайт

Завітайте в ресторан італійської та української кухні Валентино ☑ Приходьте за адресою вул. Князя Романа, 20 м.Львів ☎ 097-235-67-77 ♬ Жива музика ★ Чудовий сервіс ♨ Смачні страви

Ресторан Valentino | Ресторан з терасою у Львові

Вишукана кухня та приємна атмосфера - це Valentino restaurant. Європейська, італійська та українська кухня. Лаундж музика та найкращі страви та карта вин зроблять вечір максимально приємним.

Ресторан в центрі міста у Львові – ресторан Валентино поблизу Львова

Обираєте Ресторан у Львові ⛾ Завітайте у ресторан Валентино у центрі міста Львова: ✓ зал на 50 місць, ✓ літні тераси під дахом. Обслуговування: ⋆ про меню, ⋆ сніданки, ⋆ банкети і ⋆ весілля → → → Неповторна італійська та галицька кухня - резерв столиків ☎ 097-235-67-77

Дегустація вин для двох у Львові ✔️ Купити в подарунок або забронювати для себе — як в bodo

Ресторан Валентино у Львові, де поїсти у Львові? найкращий ресторан у центрі Львова

Ресторан Львів центр, Найкращі заклади Львова, Ресторани Львова, італійський ресторан в центрі міста, тераса на даху готелю, літній майданчик ресторану, ресторан Валентино в готелі, ціна, запрошує відсвяткувати важливу подію чи провести ділову зустріч, скуштувати смачні страви.

Найкращі сніданки у Львові в ресторані Валентино | Valentino.

Смачні ранні сніданки у Львові від ресторану Valentino. Обери свій улюблений сніданок ✔ Омлети ✔ Сендвічі ✔ Каші та інші сніданки. Можлива доставка. Корисні та смачні сніданки щодня з 8:00 до 11:00, Valentino.


Відгуки