Ресторан-Паб "Чорний кіт"

Чорний кіт - фото
вулиця Героїв Майдану, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Ресторан-паб «Чорний кіт» - унікальна українська версія англійського пабу. Його особливістю є поєднання сучасної елегантності, приватної атмосфери та високого рівня обслуговування, що робить його бездоганним закладом.
Ми пропонуємо своїм гостям різноманітні смачні страви, зокрема італійську піцу на різний смак, яку випікаємо у печі на дровах. Тут ви також зможете скуштувати неймовірний пшеничний та кукурудзяний домашній хліб, спечений за старовинними рецептами.
У ресторані-пабі вибір пива на будь-який смак. Якщо ви спробуєте чебуреки та домашні ковбаски, які подаються з пивом, цей неповторний смак запам'ятається вам назавжди.
Особливо ресторан-паб «Чорний кіт» славиться своїми м'ясними стравами, такими як «М'ясна сковорідка» зі свинини, домашніми ковбасками та овочами, які запікаються у печі разом з картоплею, шашликами з різних видів м'яса, включаючи свинину, телятину, курку, баранину, а також фермерським кроликом у сметані. Тут ви зможете насолодитися стравами з шотландського лосося, форелі, морського окуня, а також скуштувати домашні вареники, органічні страви та салати із свіжих овочів. Завдяки майстерності кухарів всі страви надзвичайно смачні та вишукано представлені. 
У нас працює висококваліфікований та доброзичливий персонал, вони з радістю порекомендують та допоможуть обрати страву на ваш смак!

Відгуки