Ресторан імпровізацій "Грушевський cinema & jazz"

Грушевський cinema & jazz - фото
проспект Шевченка, 28
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 22:00Без перерви

Інформація

«Грушевський cinema jazz» — ресторан, який високо цінує комфорт гостей. Завітати в наш заклад і не закохатися в його вишукану атмосферу, в смачні страви з меню, в неймовірні мелодії роялю неможливо. Наш ресторан уміло поєднує хорошу музику, кіно, поезію та живопис — справжня насолода для поціновувачів мистецтва.

В ресторані розміщені 2 зали:

  • зал Cinema, що пропонує витончені страви, хороше кіно та ніжні звуки роялю;
  • зал Jazz, що здивує поціновувачів джазу, року та блюзу довершеними музичними композиціями.

У верхньому залі Cinema ви зможете гарно провести час за сімейною вечерею, посиденьками з друзями чи коханою людиною, смакувати кращі страви ресторану за переглядом улюбленого кіно та під ніжні нотки роялю.

Нижній зал Jazz дивує великою коктейльною картою, де представлені різноманітні алкогольні та безалкогольні коктейлі, а також виступами українських та закордонних гуртів.

Меню ресторану пропонує кращі та довершені страви від нашого шеф-кухаря, який в пошуках нових смаків об’їхав чи не пів світу. У нас широко представлені страви з риби, ягнятини та телятини, а також яловичини, птиці, свинини та навіть дичини.

Карта вин налічує кращі вина з Італії, Франції, Іспанії, Німеччини, України, Чилі, США, Молдови, Грузії, Португалії та інших країн.

Відгуки