Салон-магазин "Cult of Design"

Cult of Design - фото
вулиця Зелена, 149, корп. 4
(3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Дизайн-студія та салон «Культ Дизайну» – це поєднання двох комплексних ліній роботи, що спрямовані на те, щоб зробити ваше приміщення затишним та зручним. Ми працюємо на ринку починаючи з 2003 року.
Працюючи з нами, Ви отримуєте повний комплекс послуг, починаючи від проектування і закінчуючи повною комплектацією: меблями, освітленням, аксесуарами та декорами, оздоблювальними матеріалами, які Ви можете підібрати з експозиції чи замовити по каталогу, не виходячи з нашого салону. Ми співпрацюємо з великою кількістю виробників і обов’язково знайдемо те, що підійде саме Вам.
Нами добре вивчений ринок в області дизайну, ми ознайомлені зі всіма існуючими будівельними технологіями і оздоблювальними матеріалами, що допомагає нам втілювати наші проекти в життя в найкращій якості.

Колектив «Культ Дизайну» складається з креативних людей, які і в розробці дизайну, і в підборі оздоблювальних матеріалів мають нестандартний та індивідуальний підхід. З одного боку, наші дизайнери розробляють неповторну ідею, керуючись естетичними міркуваннями, з іншого – архітектори доповнюють інтер’єр з точки зору практичності та ергономічності.

Висококваліфіковані ремонтні бригади виконають будь-який вид оздоблювальних та декоративних робіт у швидкі терміни та в належній якості, з урахуванням всіх новітніх технологій та матеріалів.

Оскільки в основному наші Замовники – це ділові люди. В яких немає надлишку часу, ми докладаємо всіх зусиль, щоб спростити такий нелегкий процес, як дизайн та облаштування житла чи офісу. Тому, звертаючись до нас, Ви суттєво економите свій дорогоцінний час, а отже і кошти.

Завжди раді Вам та надіємось на плідну співпрацю!

Відгуки