Кухні "Lismaster.Lviv"

Lismaster.Lviv - фото
проспект Червоної Калини, 64
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний
вулиця Луганська, 6
(ТЦ "Гора")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви

Інформація

Салон меблів «LisMaster Lviv - справжні дерев'яні меблі» пропонує нашим клієнтам вироби зі справжнього дерева — кухонні меблі, столові, спальні, вітальні, що поєднують в собі стильний сучасний дизайн і традиційну якість та функціональність.

Сьогодні з розвитком сучасних технологій та виробництва, більшість виробників виготовляє кухні з синтетичних матеріалів, адже це потребує менше ресурсів, це зручно та швидко. Проте, чи це надійно? Чи це безпечно і чи це естетичніше? Звісно, що ні. Раніше меблі виготовляли виключно з дерева й ці меблі служили людям десятиліттями, а інколи й століттями.

Ми повертаємо ці традиції, адже вважаємо, що краще зробити один раз добре, аніж десять разів погано. Недарма люди кажуть, все нове — це добре забуте старе. Ми стараємося у кожен наш виріб вкласти частинку власної душі, частинку майстерності та любові, адже ми любимо те, що робимо.

Компанія «LisMaster Lviv» пропонує вам меблі, виготовлені зі справжнього дерева, в яких поєднані сучасний дизайн та функціональність. Саме наші меблі подарують вам відчуття родинного комфорту та затишку.

Основною ознакою виробничого процесу меблевої фабрики є повний цикл виготовлення: від кропіткої заготівлі дерева, його сушки, розпилу та обробки до готового продукту, призначеного для кінцевого споживача.

 

КУХОННІ МЕБЛІ

Серія «MODESTA»

Лінійка меблів Modesta - модерн «класичного» зразка. Зведені до мінімуму декорації та мінімалізм покликаний зробити життя зручним і комфортним, але без зайвої помпезності.

Всі меблі серії Modesta розроблені дизайнерами компанії LisMaster. Приємні кольори натурального дерева тонко гармонують з блиском металевих елементів вбудованих приладів. А продумане освітлення підкреслює красу та «простоту» стилю Лофт.

  • Modesta «Дуб Дикий»
  • Modesta «Дуб Еліт»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Серія «BLANCH»

Розробляючи серію кухонних меблів Blanch дизайнери компанії LisMaster заклали можливість облаштування інтер'єру самостійно. Лінійка меблів Blanch просто вимагає від свого власника проявити фантазію і сміливість у створенні унікального кухонного простору.

Великі відкриті вітрини для вина, вишуканих келихів, красивого посуду... А елегантне освітлення вигідно підкреслить особливий шарм вашої кухні!

  • Blanch «Лакований Дуб Еліт»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Серія «PREMIERA»

Кухонні меблі Premiera просто створені для того, щоб підкреслити багатство та вишуканість свого власника. Кухні Premiera легко впишуться, як і у велику міську квартиру, таки й в затишний заміський будинок.

Потужні дерев'яні конструкції, різьблені пілястри, масивні карнизи, високі скляні вітрини будуть імпонувати прихильникам класики та перевіреної часом надійності.

  • Premiera «Античний Грецький Горіх»
  • Premiera «Медовий Грецький Горіх»
  • Premiera «Ванільна з Патиною»
  • Premiera «Біла з Патиною»
  • Premiera «Грецький Горіх»
  • Premiera «Дуб Класичний»
  • Premiera «Світле і Темне»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Серія «EXCLUSIVE»

Серія кухонних меблів Exclusive від фабрики LisMaster, виготовлена в помірно «канонічному» стилі - найяскравіший приклад збалансованої класики. Такі меблі додадуть приміщенню благородний і стильний вигляд.

Кухні серії Exclusive пронизані кривими лініями, насичені оздоблювальними елементами, багаті гнутими фасадами та радісними дверцятами. І тим не менше, меблі ніяк не перенасичені надмірностями - все елементи продовжують або доповнюють один одного, все на своїх місцях!

  • Exclusive «Медовий Грецький Горіх»
  • Exclusive «Білий без Патини»
  • Exclusive «Пряжене Молоко»
  • Exclusive «Барний»
  • Exclusive «Срібна Патина»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Серія «ELEGIA»

Кухні серії Elegia створені так, що завдяки своєму витонченому дизайну, вони ніби вплітаються в приміщення, переплітаються з його стінами й навіть з грою світла на підлозі або стелі, створюючи єдність та гармонію навколишнього простору. Завдяки таким меблям, інтер'єр кухні буде більш делікатним, а навколишня атмосфера буде поєднувати в собі м'які штрихи сучасності та виразність класики.

  • Elegia «Гламур»
  • Elegia «Вишня»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Серія «AURA»

Кухонні меблі лінії Aura, розроблені кращими дизайнерами компанії LisMaster - це поєднання домашнього комфорту і зручної простоти. Ці меблі просто покликані створювати в кухні ауру затишку, підкреслює прагнення власників привнести в свій інтер'єр нотки сільського шарму.

А зручне сполучення і розташування різних відділень, полиць, практичних скриньок та функціональних поверхонь в серії Aura, роблять ці меблі практичними та надійними.

  • Aura «Класик»
  • Aura «Прованс»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Серія «FORESTA»

Аристократизм і витонченість кожної лінії - відмінна риса лінії кухонних меблів Foresta від меблевої фабрики LisMaster. Адже так приємно починати день з ароматної чашечки кави в оточенні величних та елегантних меблів!

А практичність вбудованих відділень, полиць, функціональних поверхонь, вдало інтегрована сучасна побутова техніка дозволяють виконувати рутинну кухонну роботу з особливою насолодою.

  • Foresta «Коричнева патина»
  • Foresta «Темний горіх»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Серія «MEDEA»

Кухні серії Medea - це строгі лінії, чиста колірна гамма та простота форм. Така кухня зайвий раз підкреслить консервативність і відданість традиціям власників будинку. А колірна гамма вселяє довіру і створює комфортне середовище для вирішення повсякденних завдань.

Кухні даної серії завжди будуть радувати око, на них приємно готувати їжу, а вечорами, власники таких меблів зможуть насолодитися сердечною розмовою за трапезою в колі сім'ї.

  • Medea «Біла Медея»
  • Medea «Кремова»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


СТОЛОВІ ГАРНІТУРИ

З кожним роком з'являється все більше й більше самих різних напрямків в оформленні інтер'єрів столових кімнат, але класика завжди залишається в моді та дуже багато говорить про відмінний смак господарів будинку. Класичний інтер'єр столових просто зобов'язаний бути розкішним! І для облаштування такого оздоблення, використовуються виключно натуральні матеріали та авторські декоративні роботи.

Гарнітури для столових від компанії LisMaster чудово підійдуть як для проведення сімейних заходів та урочистостей, так й для великих званих вечорів!

  • Столова «Foresta»
  • Столова «Exclusive»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


СПАЛЬНІ

Оформлення інтер'єру вашої квартири або будинку - це візитна картка власника, відбиток вашого ритму життя, переваг у стилі, ставлення до комфорту та затишку, та звичайно способу відпочити. І оформлення спальні - найважливіша ланка в дизайні всього вашого житла.

Облаштовуючи свою спальню ми всі хочемо досягти максимального комфорту та затишку, максимальної релаксації після трудового дня. І компанія LisMaster з великим задоволенням допоможе Вам у цій нелегкій справі!

  • Спальня «Modesta»
  • Спальня «Blanch»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

ВІТАЛЬНІ

В наш час, вітальня - це не просто кімната, де збираються всією сім'єю або зустрічають гостей, це скоріше багатофункціональне приміщення, оформлене з максимальною функціональністю і комфортом.

І для власника житла дуже важливо правильно оформити основну кімнату, яка буде задавати стиль для всіх інших приміщень в квартирі або будинку. А дизайнери нашої компанії з великим задоволенням не тільки допоможуть вам визначитися з вибором відповідних меблів, але й підберуть для Вас всі інші елементи для декорації інтер'єру.

  • Вітальня «Modesta»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

ВИСТАВКОВІ ВЗІРЦІ

Коли ми купуємо будь-які меблі, а тим більш дорогі, у нас виникає природне бажання - заощадити. Підібрати оптимальний варіант дизайну, якості й природно ціни. І коли таке відбувається - радість від такої покупки наповнює нас безмірно! Ось саме тому компанія «LisMaster Lviv - справжні дерев'яні меблі» пропонує в своїх салонах значні знижки на виставкові зразки кухонних меблів. І це не міфічні та абстрактні знижки, а реальні та цілком обґрунтовані! Читати далі...

  • Кухонні меблі Exclusive «Пряжене Молоко»
  • Кухонні меблі Exclusive «V.S.O.P.»
  • Кухонні меблі Blanch «Лакований Дуб Еліт»
  • Кухонні меблі Elegia «Гламур»
  • Кухонні меблі Aura «Класик»

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Відгуки