Спортивний клуб "52"

52 - фото
вулиця Гоголя, 17

Інформація

Здоров’я та витривалість, стійкий, незламний дух, воля до перемоги, вміння гідно виходити із різноманітних складних ситуацій та чудово володіти тілом — ці та багато інших переваг вам дадуть регулярні заняття спортом.

Звичайно, успіх залежить від регулярності занять, наполегливості, бажання долати перешкоди та важливо відмітити чималу роль і тренерів.

Спортивний клуб «52» — клуб рукопашного бою та бойового самбо запрошує дітей та дорослих для занять у секціях.

Рукопашний бій — чудовий спосіб самооборони. Регулярні наполегливі та ретельні заняття суттєво покращать фізичну витривалість, підвищать швидкість реакції, дадуть відчуття впевненості в своїх силах. Особливо ці заняття важливі для дітей, адже вони допомагають сформувати сильний характер та підвищують самооцінку.

У разі критичної ситуації, небезпеки, наші вихованці вміють за себе постояти.

Самбо включає ефективні, дієві прийоми та тактики різноманітних видів спортивних єдиноборств, бойових мистецтв та народних видів боротьби.

Переваги занять у спортивному клубі «52»:

  • Наші тренери — досвідчені та успішні спортсмени, які вміють знайти підхід до кожного учня, готові ділитися своїм досвідом, знаннями та вміннями, показувати важливі нюанси та способи боротьби.
  • Застосовуємо індивідуальні методики навчання для кожного вихованця, орієнтуючись на його початковий рівень та фізичну підготовку.
  • Зручний графік занять.
  • Ефективність методик навчання та тренування — вже після кількох занять ви відчуєте себе більш впевнено.
  • Виховуємо та тренуємо не лише тіло, а й характер. 

Відгуки