Спортивний клуб "Прайд"

Прайд - фото
вулиця Промислова, 50/52
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 22:00Без перерви
Нд11:00 - 19:00Без перерви
вулиця Маєра Балабана, 12
(Позаду готелю "Львів")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб07:00 - 22:30Без перерви
Нд09:00 - 19:00Без перерви
вулиця Садова, 2а/1

Інформація

Спортклуб «Прайд» запрошує на тренування!

З приємністю повідомляємо, що на території Бізнес Парку «Промисловий» (корпус Б-2) функціонує спортивний клуб «Прайд». Спортклуб пропонує широкий набір оздоровчих послуг для гартування сили, підтримки спортивної форми та покращення тонусу. Спортклуб «Прайд» укомплектований сучасними силовими тренажерами, які дозволять вам зміцнити та вдосконалити своє тіло і, в цілому, отримати хороший настрій від тренувань та проведення часу у «Прайді».
Для прекрасної половини людства «Прайд» пропонує широкий вибір тренувальних курсів, зокрема, з аеробіки, фітнесу та зумби. Обирайте найцікавіший для вас тренувальний курс та ставайте ще більш стрункими та привабливими!

Наші послуги:

  • Персональний тренер

Персональні тренування приносять ефективний та швидкий результат, адже тренер врахує всі особливості вашого організму, не дозволить заподіяти шкоду надмірними заняттями чи неправильно підібраним навантаженням.

  • Фітнес мікс

Що таке fitness mix? Фітнес мікс – це синтез різних видів фітнесу, які комбінуються в межах одного тренування або чергуються від заняття до заняття. Завдяки тренуванню, яке включає роботу над різними групами м’язів, тіло стає сильним і гармонійно розвиненим.
На тренуваннях може використовуватись додаткове обладнання – гантелі, бодібари, фітболи тощо. Це дозволяє опрацювати основні м’язи тіла, створити рельєф.
Завдяки різноманітності вправ фітнес мікс не може набриднути. Адже всього за місяць тренувань можна спробувати так багато різних видів навантажень!

  • Масаж

У нас в залі можна скористатись послугою професійного лікаря-реабілітолога, який відновлює роботу опорно-рухового апарату, проводить масаж, постізометричну релаксацію, мануальну терапію. Знижка для клієнтів клубу -40%!

Ціни:

  • Місяць

200 грн
тренажерний зал
250 грн
тренажерний зал + групові заняття 8/міс.

  • Півроку

899 грн
тренажерний зал
1250 грн
тренажерний зал + групові заняття 8/міс.

Разове тренування – 35 грн.
Разове групове заняття – 50 грн.

Персональні заняття з тренером:

  • Разове тренування – 70 грн
  • Комплекс з 10-ти занять – 600 грн
  • Масаж – 100 грн, без абонемента – 130 грн

Відгуки