Страхова компанія "Гарант і Я"

Гарант і Я - фото
вулиця Городоцька, 174
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

 

Страхова компанія «ГарантіЯ» – сучасна, динамічна страхова компанія працює на страховому ринку з 2010 року. З липня 2011 року Головний офіс компанії знаходиться у м.Львові. За цей недовгий період часу зарекомендувала себе як активна та конкурентоздатна компанія, яка орієнтована на довгострокові взаємовигідні відносини з клієнтами та партнерами. Компанія спеціалізується на роздрібному інноваційному страхуванні як фізичних, так і юридичних осіб та індивідуальному комплексному обслуговуванню корпоративних клієнтів.

 

Основний принцип роботи страхової компанії «ГарантіЯ»з клієнтами та партнерами – відкритість, доступність, висока якість обслуговування, дотримання слова та виконання взятих на себе зобов’язань.

 

Пріоритетними напрямками здійснення страхової діяльності СК«ГарантіЯ»є надання фінансових послуг у формі добровільного страхування за наступними видами:

·        Страхування наземного транспорту (крім залізничного);

·        Страхування від вогневих ризиків та ризиків стихійних явищ;

·        Страхування майна [крім залізничного, наземного, повітряного, водного транспорту (морського внутрішнього та інших видів водного транспорту), вантажів та багажу (вантажобагажу)];

·        Страхування медичних витрат;

·        Страхування від нещасних випадків.

 

Відгуки