Страхова компанія "Оранта"

Оранта - фото
вулиця Шевченка, 340а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Шевченка, 376а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

НАСК «ОРАНТА» — надійна та стабільна страхова компанія, яка має активні ділові й партнерські зв'язки, орієнтована на динамічний розвиток та миттєве вирішення потреб клієнтів.

НАСК «ОРАНТА» пропонує широкий спектр страхових продуктів. Компанія постійно працює над збільшенням кількості та якості страхових послуг, прагне зробити їх максимально вигідними для клієнтів. Це дозволить клієнтам мінімізувати власні ризики, заощадити власні кошти, впевнено плануючи своє майбутнє. Присутність компанії в більшості регіонів України забезпечує клієнтам НАСК «ОРАНТА» доступність страхових послуг та зручність в обслуговуванні.

Ми пропонуємо Вам вигідні програми страхування, серед яких ви зможете обрати необхідне для вас на вигідних умовах, а саме:

КАСКО — програма добровільного страхування, що включає страховий захист від потенційних ризиків вашого автомобіля: незаконне заволодіння (крадіжки), повного знищення транспортного засобу, пошкодження в результаті ДТП, пожежі, вибуху, стихійного лиха, протиправні дії третіх осіб.

ОСЦПВВТЗ (Автоцивілка) — це вид обов'язкового страхування для водіїв, надійна можливість захистити себе від раптових фінансових проблем у разі ДТП з Вашої вини, а також компенсувати витрати потерпілому. Але якщо потерпіла сторона — це Ви, то відтепер послуга прямого врегулювання від ОРАНТА дозволяє отримати виплату в своїй компанії та уникнути цілого ряду проблем.

Міжнародне обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних автотранспортних засобів («Зелена карта») — відповідальність за шкоду, що може бути нанесена майну, здоров’ю та життю постраждалих осіб на території країн-членів системи «Зелена картка».

Програми медичного страхування

Медичне страхування — страхування від ризику витрат, пов'язаних із отриманням медичної допомоги. При виникненні страхового випадку страхова компанія «Оранта» гарантує оплату медичної допомоги у розмірі до 30 000 євро, що дозволить вам бути максимально захищеним під час перебування за межами України та уникнути додаткових фінансових витрат у непередбачених ситуаціях протягом усієї подорожі.

Страхування майна
Наші програми страхування розраховані на страхування ризиків від вогню (пожежа, вибух, удар блискавки); від стихійного лиха (буря, ураган, шторм, град, паводок, землетрус, гірські обвали та інші стихійні явища); від затоплення; від протиправних дій третіх осіб (крадіжка, пограбування, умисне пошкодження майна або підпал).

Наші переваги:

  • пряме врегулювання дозволяє потерпілому в результаті ДТП звернутися за виплатою безпосередньо в нашу компанію, а не в страхову компанію винуватця ДТП; 
  • досвід роботи на ринку надання якісних страхових послуг на вигідних умовах;
  • грамотна консультація та професійна команда менеджерів, які детально можуть розповісти про кожен вид страхування та допоможуть вам обрати необхідний;
  • вигідні умови страхування та доступні ціни.

Відгуки