Студія гончарства "Yeti House Ceramic Studio"

Yeti House Ceramic Studio - фото
вулиця Жовківська, 15
+38 (096) 762-07-53 (Попередній запис)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:30Без перерви

Інформація

Хочете освоїти нове ремесло? Не знаєте, як весело та з користю провести дозвілля? Бракує нових вражень чи емоцій? Записуйтеся на навчання до студії гончарства «Yeti House Ceramic Studio». Заняття у нашій студії можуть стати: вашим першим кроком до зміни професії чи вашим ідеальним першим побаченням, оригінальним корпоративним заходом або незабутнім Днем народженням, ліками проти депресії та джерелом яскравих емоцій. Творіть красу своїми руками разом із нами!

Що ми пропонуємо? Відвідайте у студії такі майстер-класи чи навчальні курси:

  • майстер-класи з кераміки, ліплення та розпису;
  • курси з гончарства (від 10 занять);
  • навчання з гончарства та живопису, підготовка до вступу до ВНЗ на відповідні спеціальності;
  • групові майстер-класи з кераміки: їх часто замовляють на корпоративи чи воркшопи;
  • індивідуальні майстер-класи з кераміки: для однієї людини або для пари;
  • тематичні майстер-класи з кераміки на Дні народження (для дорослих та дітей).

Також проводимо виїзні майстер-класи з кераміки.

Крім того, у нас ви можете придбати подарункові сертифікати на наші майстер-класи та на навчальні курси.

У процесі навчання у нашій студії ви дізнаєтесь як підготувати глину до роботи, будете працювати на гончарному колі, «познайомитеся» з центруванням та сформуєте свій перший виріб — вазу, горнятко, чи тарілку або будь-який інший глиняний виріб. Після цього ваш виріб залишається в майстерні, підсихає та проходить перше випалювання (вартість випалу становить 30 гривень). На цьому етапі ви зможете забрати випалений виріб.

Але, у нас є цікавіша пропозиція: продовжуйте роботу над своїм маленьким (або великим) шедевром і спробуйте, з нашою допомогою, оздобити його. Для цього вам достатньо записатись на майстер-клас з декорування та розпису. На цьому майстер-класі ми познайомимо вас з різними техніками декорування, розкажемо, які є види глазурі та фарб для кераміки. І ви задекоруєте свій виріб власними руками на свій смак. 

Звісно, на кожному з етапів навчання поруч з вами буде досвідчений майстер, який показуватиме, розказуватиме та допомагатиме. І, звісно, надихатиме й мотивуватиме.

Відгуки