Студія манікюру "Beauty nails"

Beauty nails - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 67г
(ТЦ "Інтерсіті")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 20:00Без перерви
Нд10:00 - 19:00Без перерви
вулиця Шевченка, 111а
(Торгово-офісний центр "Легенда Клас")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 20:00Без перерви
Нд11:00 - 19:00Без перерви
вулиця Кульпарківська, 174
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація


Ми хочемо виглядати привабливо завжди та усюди, починаючи від голови і до самих кінчиків нігтів. Адже саме доглянуті та акуратні руки виглядають дуже привабливо та додають жінці впевненості та гарного настрою. Стильний візерунок, ніжні кольори та різноманіття технік — все це можуть запропонувати професійні майстри, які готові втілити ваші «манікюрні мрії» в життя.

Адже тільки вони не тільки знають нові тенденції в nails-індустрії, але й легко можуть все це виконати, адже тільки в «Beauty nails» ми можемо запропонувати вам різноманіття дизайнів. Сучасні модні тенденції припускають нанесення візерунків із зображенням квітів, використанням страз, пірсингу та акваріумний дизайн. І колір для всього цього ви самі ж можете обрати серед різноманіття запропонованих нами.

Головне, що наші майстри використовують ще й для цього не тільки «багаж знань» ,але й якісну та сертифіковану косметику і засоби.

Якщо раніше головним правилом було «Жодної провокації!», то сьогодні ніяких правил не існує взагалі. Хитромудрий nail-art, складні мереживні малюнки, яскраві тони — нехай манікюр буде таким, яким ви захочете! Ваші нігті будуть виглядати оригінально та стильно.

І не важливо, який саме nail-art ви плануєте зробити — варто подбати про шкіру рук, яка повинна бути гладенькою, ніжною та акуратною. Жодних сухих ділянок чи лущення, задирок чи недоглянутою кутикули.
До того ж «Beauty nails» пропонує вам послугу «Біотатуаж хною» — стильно, безпечно та якісно.

До того ж, ви завжди зможете придбати у нас подарунковий сертифікат, який ви можете вручити на свято подрузі, мамі, сестрі чи будь-кому іншому.
 

Відгуки