ТОВ "Вторресурси ЗАХІД"

Вторресурси ЗАХІД - фото
вулиця Шевченка, 321
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТОВ «Вторресурси ЗАХІД», що засноване провідним лідером у сфері виготовлення картонно-паперової продукції ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», запрошує до співпраці по вторинній сировині (макулатурі та полімерах).

Серед переваг:

  • Вигідні бонуси для вас, серед яких можливість встановлення необхідного устаткування на території вашого підприємства (за потреби), а також чудова цінова політика.
  • Зацікавленість у довготривалій та плідній співпраці та уважність до побажань і прохань клієнтів.
  • Нашими послугами користуються відомі компанії та підприємства: у сфері промисловості: кондитерська фабрика «Рошен», ТОВ «Світоч», ДП «Укрпошта», ТОВ «Карлсберг Україна», ПАТ «Оболонь» тощо; торговельні мережі: ТОВ «Сільпо», ТОВ «АТБ-Маркет», ТМ «Метро», ТМ «Епіцентр» та інші; у сфері поліграфії: ТОВ «Типографія «Від «А» до «Я», ДП «Преса України», ТОВ «Юнівест Маркетинг», Холдинг «БліцПрінт» тощо.
  • Обираючи нас ви допомагаєте підтримати економіку країни з бонусом для себе, адже ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» за сприянням постійних клієнтів може невпинно випускати картон, санітарно-гігієнічні вироби, папір і гофропродукцію.
  • До того ж вторинна переробка сировини допомагає зберегти екологію.

Відгуки