ТОВ "Сітка Захід Україна"

Сітка Захід Україна - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Сітка Захід – один із лідерів-виробників сучасної огорожі з металу та сітки для будівництва, кліток та декору на українському ринку. 

Компанія на сучасному автоматизованому обладнанні виробляє 16 товарних груп, серед яких: секційна огорожа з комплектуючими, воротами  та хвіртками, огорожа з профільної труби Industry, панельний паркан Deluxe, сітка рабиця, зварна, канілірована, армопояс, дизайнерська огорожа лазерної різки ORNAMENT. 

Пропонує товар власного виробництва з Європейським сертифікатом якості, надає гарантію 20 років, має широку мережу філіалів, щоб максимально оптимізувати доставку високоякісної продукції по території міста Львова, Львівської області та всієї території України.

Чому варто купити огорожу та сітку в компанії Сітка Захід? 

Найдешевші ціни на ринку, знижки для партнерів, висока якість продукції, велика кількість на складах в наявності, високий рівень обслуговування, вигідні пропозиції – все це Ви отримаєте тут.

Завжди раді вітати за адресою Пустомитівський р-он с.Муроване (територія ТЕЦ-2), або обирайте потрібні Вам товари на сайті чи, проконсультувавшись в телефонному режимі з нашими спеціалістами.

Відгуки