ТзДВ "Пластик"

Пластик - фото
вулиця Зелена, 149
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб11:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Січинського, 5
+38 (032) 240-00-40 (Відділ запчастин)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія “Пластик” добре знана у Львові на ринку легкових автомобілів, ще з 1997 року. Починаючи з 2001 року наша компанія є офіційним дилером Fiat, Lancia, Alfa Romeo у Львівській області.

 В автосалоні ТзДВ «Пластик»  Ви можете придбати автомобіль марки FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA які припадуть Вам до душі. Дизайн, який став законодавцем у світі автомобільної моди, відмінні технічні характеристики, висока безпека і надійність - це все про автомобілі  всесвітньо відомого, найстарішого італійського концерну FIAT ( Fabrica Italiana Automobili Torino, який окрім брендів Fiat,  Alfa Romeo та Lancia включає також Ferrari таMaserati). У  автосалоні представлені як новинки модельного ряду Fiat (Фіат), Alfa Romeo (Альфа Ромео) та Lancia (Лянча), а  також автомобілі, які вже стали народними улюбленцями. Професійні менеджери нададуть вичерпну консультацію щодо комплектації і технічних характеристик моделі, яка Вас зацікавила.

На автосервісі ТзДВ «Пластик»  кваліфікований персонал сертифікований навчальними центрами виробників подбає про Ваш автомобіль упродовж гарантійного та післягарантійного обслуговування. До Ваших послуг 13 боксів, 20 постів, 8 підйомників... Під час огляду чи ремонту авто клієнти мають можливість приємно провести час у кімнаті очікування за філіжанкою ароматної кави, а також скористатися WI-FI інтернетом.

Запрошуємо ознайомитися з моделями, цінами, характеристиками та комплектаціями і швидко зробити власний вибір,  завітавши на сайт

 

Відгуки