ТзОВ "Касфе Україна"

Касфе Україна - фото
вулиця Шевченка, 186
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Уявити затишну кав’ярню чи стильне кафе, модний ресторан без кави доволі складно, чи не так?

Аромат та смак добірної кави — часто візитівка закладу, його «обличчя». Тож, якщо ви власник кав’ярні чи торгової точки, закладу громадського харчування — ми готові запропонувати вам добірну обсмажену каву відмінної якості та професійні, вигідні умови співпраці.

Наша компанія «Касфе Україна» — це партнер іспанського бренду «Casfe», який пропонує натуральну іспанську каву та є одним із кращих виробників цієї сфери.

Компанія «Casfe» доволі швидко завоювала свої високі позиції на ринку, а все пояснюється дуже просто — висока якість продукції! Зараз ця кава продається у всій Європі. Над створення купажів та нових рецептур працює окремий відділ бренду. Основою рецептів є арабіка з Південної та Центральної Америки, а додавання робусти забезпечує міцність.

Це кава з характером Іспанії!

Пропонуємо послуги обсмаження кави, вам гарантована відбірна кава з калібром зерна 18, без домішок ячменю. Каву продаємо гуртом та в роздріб — від 50 кг. Весь пропонований товар сертифікований!

У нас замовляють каву такі компанії, як «Голодний Микола», «EMILY RESORT», футболісти команди «РУХ», «Кумпель», «Челентано». За часів президента Порошенка каву «Casfe» замовляла адміністрація президента.

Наші пропозиції:

  • Casfe Natural — 50/50 арабіка, робуста. Ця кава має міцний смак, ніжний аромат, високий вміст кофеїну, завдяки чому напій чинить чудовий тонізуючий ефект. Ця кава зазвичай використовується для приготування еспресо, американо, лате.
  • Casfe Buenisimo — 70/30 арабіка, робуста. Це досконалий напій для ранку. Має солодкий смак з нотами шоколаду та вершковим відтінком, насичений аромат та гарну кислотність.
  • Casfe Columbia — 100% арабіка. Делікатна кава з дещо кислуватим присмаком має середню міцність та виразний смак. «Шовковиста» кава для будь-якого часу дня!
  • Casfe Supremo — 100% арабіка. Ідеальний напій для досвідчених експертів. Ця кава тішить чаруючим смаком з виразною цитрусовою кислинкою та неповторним ароматом.
  • Casfe Gourmet — відмінний напій для обідньої перерви.

Відгуки