Туристична агенція "Поїхали з нами"

Поїхали з нами - фото
вулиця Словацького, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Туристична компанія «Поїхали з нами» вітає усіх своїх постійних і майбутніх клієнтів!

«Поїхали з нами» — туроператор, що динамічно розвивається і пропонує широкий вибір туристичних послуг. У нас ви знайдете велике різноманіття турів та екскурсій. Ми пропонуємо відпочинок в недорогих готелях та готелях преміум-класу, які здивують вас помпезністю та розкішшю. Також пропонуємо гарячі путівки в готелях різних категорій по всьому світу та Україні.

Крім того, в нашій компанії ви можете придбати авіаквитки у будь-яку точку світу.

Основна мета туроператора «Поїхали з нами» — не лише продаж турів і авіаквитків, але і забезпечення клієнта усіма необхідними документами, квитками, корисною інформацією — всім, що допоможе відчувати себе впевнено на етапі підготовки і під час подорожі.

Компанія має високий авторитет та користується довірою як туристичних агентств, так і туристів завдяки високій якості послуг, надійності, індивідуальному підходу. Штат компанії складається з висококваліфікованого персоналу з великим досвідом роботи в туризмі. У нашій роботі використовуються тільки високотехнологічні рішення щодо організації бронювання і продажів, що дозволяють нам чітко відстежувати процес від моменту бронювання і до повернення з відпустки.

Звертаючись до наших потенційних партнерів і клієнтів, ви будете задоволені якістю обслуговування і професійною підготовкою наших співробітників.

Понад 45%! — клієнти, що прийшли за рекомендацією інших клієнтів компанії.

У офісі компанії кожен клієнт отримає вірогідну і повну інформацію від досвідчених менеджерів: почує рекомендації та поради щодо відпочинку. А агент з продажу авіаквитків допоможе підібрати для вас оптимальний та економний маршрут авіаперельоту, і, якщо знадобиться, максимально комфортне сполучення при далеких перельотах.

Відгуки