Туристична агенція "Капітолій"

Капітолій - фото
площа Катедральна, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд07:00 - 19:00Без перерви
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Львів — це втілення романтики і надзвичайно красивої архітектури. З кожним роком, все більша кількість туристів з усього світу приймають рішення відвідати саме європейське і старовинне місто Львів. На вулицях Львова, не рідко можна зустріти квіткарку в середньовічному вбранні і упряжку білих коней з вишуканою каретою, які чудово передають стиль і епоху того часу. Крім того, саме у Львові варять приголомшливо смачну каву за старовинними рецептами, виготовляють смачний шоколад і виробляють знамените пиво.

Всі ці переваги роблять Львів відмінною ідеєю для туру вихідного дня. Захоплюючі екскурсії і тури у Львові від туристичної фірми «Капітолій» налічують безліч варіантів відпочинку, серед яких особливою популярністю користуються оглядова автобусна екскурсія
та піша екскурсія вуличками вечірнього Львова.

Запрошуємо на цікаві екскурсії Львовом та Львівщиною, які подарують тільки приємні і незабутні враження за доступною ціною.

У програму кожної екскурсії входять: відвідування знаменитих музеїв,пам'яток архітектури татематичних кафе, якими славиться Львів. Ви так само зможете насолодитися кавуванням в оригінальни ресторанах на вузеньких вуличках старої частини міста. Оригінальні і нестандартні кафе Львова відомі в усьому світі. Насичене культурне життя міста у поєднанні з прекрасним інформаційним наповненням запам'ятається як дорослим, так і дітям.

Для любителів гострих відчуттів старовинний Львів відкриє таємниці підземелля. Екскурсія по нічному Личаківському кладовищу, Екскурсія «Австрійський та Княжий Львів» подарує можливість не тільки прогулятися по найкрасивішій частині міста, але і насолодитися краєвидами з висоти пташиного польоту.

Комфортабельні автобуси швидко і безпечно доставлять вас до величних замків в Карпати та Закарпаття, а кваліфіковані екскурсоводи розкажуть дивовижні легенди, засновані на реальних історичних фактах.

Наші переваги:

  • кваліфіковані екскурсоводи різними мовами;
  • щоденні екскурсії без вихідних;
  • широкий спектр послуг;
  • незабутні враження;
  • доступні ціни;
  • європейський рівень обслуговування.

Туристичне агентство «Капітолій» — щоденні екскурсії по Львову, Карпати, Замки Львівщини. Відпочинок для кожного.

Відгуки