Фабрика "Трембіта"

Трембіта - фото
вулиця Пасічна, 129
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0012:00 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

 

Історія компанії

60-річний досвід у створенні акустичних гітар зробили ім'я "Трембіти" синонімом високої якості в музичній індустрії. Трембіта, застосовуючи новітні технології, змогла надати масовому споживачу ряд можливостей, доступних раніше у значно дорожчих інструментах. Фактично, підприємство прагне встановити нові стандарти звучання та співвідношення ціни, можливість отримання гітари, як для масового, так і для індивідуального використання музикантами.

Керівництво підприємства підтримує, як консервативні способи надходження товару до покупця (підприємство - виробник - магазин), так і нові методи, що непогано зарекомендували себе, а саме - створення мережі дилерів. Дані методи дозволили розширити продаж гітар на всій території України та за її межами. Торгівля гітарами, виробленими у Львові охоплює Молдову, Росію, Білорусь, країни Балтії, Голандії, Чехії, Словенії,Греції,Норвегії,США, Канаді, Польщі. Використовуючи нові технології, якісні комплектуючі матеріали, найкращі породи деревини: резонансна ялина, явір, клен, махогоні, ебоні; нові види дизайну, досвід та високу кваліфікацію спеціалістів - все це дозволяє на сьогодні надати споживачеві якісний та надійні гітари.

Великий досвід у створенні акустичних гітар зробили ім'я "Трембіти" синонімом високої якості в музичній індустрії. Трембіта, застосовуючи новітні технології, змогла надати масовому споживачу ряд можливостей, доступних раніше у значно дорожчих інструментах.

 Асортимент гітар постійно розширюється і, завдяки широкому модельному ряду, задовольняє запити найвибагливіших покупців.

Окрім виробництва гітар, фабрика являється єдиним в Україні виробником народного інструменту – бандури. Також фірма виготовляє балалайки, кобзи, цимбали.

Наші товари:

Гітари

·       D-7

·       DCGTH

·       E-2

·       E-5

·       ENGWT

·       ENGZB

·       JMA

·       L 06

·       L-01

·       L-01 РОЗМ.

·       L-03

·       L-03 РОЗМ.

·       L-05 (12 STR.)

·       L-07

·       L-08 ACOUSTIC BASS

·       L-15

·       L-17

·       MS1

·       PK

·       SC

·       SCF

·       SCM

Народні інструменти

·       БАНДУРА ЛЬВІВ'ЯНКА

·       БАНДУРА ПРИМА

·       БАНДУРА ПІДЛІТКОВА

·       ДОМРА ПРИМА Д-01

·       БАНДУРА ХАРКІВСЬКОГО ТИПУ

·       КОБЗА K-58 (12 STR.)

·       КОБЗА К-58 (BASS)

Ексклюзивні гітари

 

Відгуки