Фітнес-клуб "Ліга"

Ліга - фото
вулиця Калнишевського, 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб07:00 - 23:00Без перерви
Нд09:00 - 21:00Без перерви
вулиця Шафарика, 16а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб07:00 - 23:00Без перерви
Нд09:00 - 21:00Без перерви
вулиця Словацького, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб07:00 - 23:00Без перерви
Нд09:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Фітнес клуб "Ліга" - обладнаний згідно сучасних стандартів фітнес-клуб, який знаходиться на Левандівці. Рік тому клуб був відкритий як офіційна тренувальна база Ліги Культуризму Львова та Української федерації бодібілдингу. Клуб обладнаний так, що в ньому цілком комфортно тренуються як початківці, так і діючі чемпіони. Головна мета Ліги культуризму Львова - це залучення якнайбільшої кількості людей до спорту та здорового способу життя.

У фітнес клубі "Ліга" працюють справжні професіонали, адже дуже важливо, коли тренер - спортсмен, який бере участь у змаганнях з бодібілдингу, чемпіон. Бо тоді, індивідуальний підхід до відвідувачів, та знання тренерів щодо дієтології, тренувань та мотивації позитивно впливають на кожного з відвідувачів фітнес клубу "Ліга"

Головна мета організації "Ліга Культуризму Львова"  - це розвиток бодібілдингу та здорового способу життя загалом у м. Львів. Ми тісно співпрацюємо з всіма організаціями та федераціями, які розвивають цей та інші силові види спорту. Визначальною концепцією "Ліги Культуризму Львова" є ставка на молодь і залучення атлетів до активної участі у змаганнях.
Тільки на першості нашого міста спортсмени, окрім звичних категорій чоловіків, змагаються у вікових категоріях 16 років (включно), 18 років (включно), 20 років (включно) та 22 роки (включно).

У нашому фітнес клубі для вас індивідуально підберуть програму тренувань та харчування. Наші тренери - досвідчені спортсмени, чемпіони, що дозволяє їм максимально ефективно організувати ваші тренування та здорове спортивне харчування.
З фітнес клубом "Ліга" у Львові ви зможете досягти найкращих результатів у максимально короткі терміни!
Нові, якісні тренажери світових флагманських брендів зроблять ваші тренування ще комфортнішими та ефективнішими!

 



Наші послуги: косметолог, масаж, інфрачервона сауна, тренажерний зал, групові заняття, дитячі секції, солярій


Відгуки