Центр здоров'я та краси "Вікторія-Б'юті"

Вікторія-Б'юті - фото

Інформація

ВІКТОРІЯ-БЮТІ – центр краси та здоровя!

Лікування целюліту

    Методика:
    Лімфодренаж - низькочастотний вплив імпульсним струмом на м’язи для стимуляції лімфовідтоку.
    Міостимуляція - вплив змінним імпульсним струмом на нервово-м’язові структури для отримання спайкових відповідей і проведення пасивних м’язових скорочень.
    Ультразвукова терапія – деструктуризація жирової краплі, поліпшення мембранного транспорту, прискорення метаболічних процесів, дефіброзувальна дія на сполучнотканинні структури,які розділяють жирові клітини на мікро- і макронодули.
    Вакуумний вплив – від’ємний тиск,який створюється у вакуумній камері й спричиняє зміну онкотичного та гідростатичного тиску, сприяє локальному зниженню набряку та прискоренню процесів метаболізму.
    Пресотерапія – почергова зміна тиску повітря.
    Термотерапія – теплолікування і кріотерапія використовуються для поліпшення мікроциркуляції, збільшення проникності епідермісу для косметичних засобів.
    Грязелікування– застосування теплих грязьових обгортань з метою посилення процесів метаболізму.
 
    Методика дерматонії:
    Електроліполіз – пряма ліполітична дія електричного струму на жирову краплю адипоцитів з розщепленням її до кінцевих продуктів розпаду і вивільненням великої кількості енергії.
    Мезотерапія – введення мікродоз лікарських засобів у верхні шари епідермісу для поліпшення мікроциркуляції, прискорення окисно-відновних реакцій.
 
Солярій
 
Вакуумний масаж

    Дермотонія- це абсолютно новий, унікальний метод вакуумного рефлексо-терапевтичного впливу на шкіру
 
Корекція фігури

    ALGAMATER- моделююча і лімфодренажна процедура для живота-стегон-сідниць-бічних поверхонь тіла. ALGAMATER була створена для ефективної боротьби проти целюліту, зайвих жирових відкладень і набряків, що утворюються, головним чином, на животі, стегнах, боках і сідницях.
    Програма схуднення за допомогою апарату ULTRATONE
 
УЗ чистка обличчя

    Ультрозвукова терапія - це лікувальне застосування механічних коливань надвисокої частоти.
    Пілінг ультразвуковий —це видалення поверхневого шару ороговілого епітелію і вмісту вивідних проток сальних і потових залоз за допомогою ультразвуку спеціально обраних параметрів.
 
Пресотерапія

    Пресотерапія або прессомассаж - це лімфодренажний масаж, який сприяє відновленню струму лімфи і венозної крові. Адже лімфа не тільки живить і захищає наш організм, але і очищає його. Лімфодренажний масаж виводить з організму надлишки рідини і шкідливі речовини. Все це сприяє лікуванню ділянок, уражених целюлітом, а значить, покращує наш зовнішній вигляд.
 
Ультразвукова ліпосакція

    Центр краси «Вікторія Б'юті» пропонує новий ультразвуковий апарат Ultra BF 36 від IVEA Technologie, який об'єднує в собі фокусований ультразвук для безпосереднього видалення жирових відкладень  та мультидренажний ультразвук для забезпечення загального схуднення.
 
Мезотерапія

    Мезотерапія тіла.
    Мезотерапія обличчя.
    Мезотерапія волосся.
 
Кріопластія

    Кріопластія або кріодермофорез - це ще один фізіотерапевтичних методів, що поліпшує проникність шкіри і забезпечує проникнення активних речовин в її глибокі шари, тобто ще одна альтернатива мезотерапевтичним ін'єкціям.

Відгуки