Центр здоров’я тварин "Доктор VET"

Доктор VET - фото
вулиця Любінська, 164
(У дворі будинку)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Клініка «Доктор VET» — єдиний у Львові ветеринарний заклад, де огляд та вакцинація проводиться у спеціалізованому КАБІНЕТІ ЗДОРОВОЇ ТВАРИНИ. Консультуємо щодо годування та утримання тварин, допомагаємо у вихованні та корекції їх поведінки. Кабінет здорової тварини чекає на вашого вихованця.

Клініка «Доктор VET» допоможе на усіх етапах вагітності. Фахівець з репродуктології проведе комплекс досліджень батьків перед заплідненням. При потребі — надасть допомогу під час родів, або проведе кесарів розтин. Маємо обладнання та досвід роботи з новонародженими. Ми опікуємось нашими пацієнтами ще до їх народження.

Клініка «Доктор VET» використовує новітні методики та сучасні підходи до лікування домашніх улюбленців. Як ми про це дізнаємося? — на конференціях, майстр-класах, стажуваннях. Результати роботи спеціалістів клініки покладено в основу трьох кандидатських дисертацій наших фахівців, які поєднують наукову і практичну діяльність в Україні та за кордоном.

Серед нас — терапевти і хірурги, кардіолог, анестезіолог, зоопсихолог.

Гадаєте лише для собак та кішок? Наш ротолог вже має досвід терапії інфекційних та неінфекційних захворювань, хірургічних та стоматологічних операцій різної складності у гризунів. Оскільки їх організми кардинально відрізняються від собак та кішок — лікування вимагає спеціалізованого навчання та стажування.

Знання, досвід, турбота персоналу клініки – до Ваших послуг.

Клініка «Доктор VET» забезпечена сучасним лабораторним, діагностичним, лікувальним, реабілітаційним обладнанням.

УЗД проводиться не лише для пацієнтів з проблемами внутрішніх органів, а й для тварин з офтальмологічними чи ендокринологічними захворюваннями. А найдрібнішим породам собак, при необхідності, проводимо ультразвукове дослідження мозку.

Наявність спеціального кардіологічного датчика покращує ЕХО-діагностику захворювань для тварин - «сердечників». Застосування доплера допоможе визначити найоптимальнішу схему лікування Вашого друга. Для розуміння особливостей ритму серця проводимо ЕКГ протягом 10-15 хв. Для цього встановлено спеціальне програмне забезпечення.

Лабораторні дослідження показників крові та сечі проводяться щоденно. За допомогою молекулярно-генетичних досліджень та імуноферментних методів ми вчасно виявляємо інфекційні захворювання: вірусні, бактеріальні, грибкові, паразитарні, трансмісивні (викликані укусами комах). В разі термінової необхідності — проводимо діагностику експрес-методами.

Розгорнуте дослідження — копрограма дає можливість швидко діагностувати порушення роботи шлунково-кишкового тракту. Наш фахівець проводить цитологічні дослідження в галузі дерматології, онкології та гінекології.

Клініка «Доктор VET» забезпечена обладнанням для порожнинних, ортопедичних та онкологічних операцій. Ми потурбувались і про анестезіологічну апаратуру. Монітор пацієнта подає інформацію про всі життєво важливі показники організму, яка так потрібна анестезіологу. Апарат штучної вентиляції легень та концентратор кисню збільшують шанси на одужання.

Технічний потенціал клініки завжди готовий до боротьби за життя Вашого улюбленця.

Отже, Клініка «Доктор VET» пропонує:

  • комплекс профілактичних заходів для здорової тварини;
  • денний стаціонар та перетримку тварин;
  • повний спектр діагностичних та лабораторних досліджень, у т.ч. УЗД, ЕХО, ЕКГ;
  • консультації досвідчених фахівців, консиліуми вузьких спеціалістів;
  • лікування хвороб серцево-судинної системи, опорно-рухомого апарату, шлунково-кишкового тракту, інфекційних, дерматологічних захворювань, стоматологічних та офтальмологічних патологій;
  • терапію, хірургію, стоматологію для багатьох видів гризунів;
  • кастрацію, стерилізацію;
  • ортопедичні, онкологічні, порожнинні операції;
  • ветеринарну аптеку і зоотовари;
  • чіпування, реєстрацію тварин;
  • фізіотерапію для неврологічних хворих;
  • грумінг.

Для постійних клієнтів та волонтерів Клініка «Доктор VET» застосовує програму лояльності та систему знижок.

Відгуки