Ювелірна компанія "Gerdan"

Gerdan - фото
вулиця Вагова, 9
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Gerdan – це креативна, енергійна та блискуча команда однодумців, закоханих у свою справу. Наша щоденна праця – це творчість, вдосконалення своїх знань та майстерність ювелірної справи. Під брендом Gerdan ми об’єднали традиції львівської майстерності, творчу філософію та сучасний підхід до ведення ювелірного бізнесу. Ми створюємо продукцію тільки найвищої якості. Завжди чесні з нашими клієнтами, партнерами та співробітниками. Завжди тримаємо слово та виконуємо взяті на себе зобов’язання, вважаючи це неодмінною умовою нашого бізнесу. Ми прагнемо, щоб клієнти та шанувальники ювелірних виробів Gerdan сприймали та любили нас саме такими: яскравими, красивими та неповторними. З живими емоціями, відкритими, дружелюбними та надійними.

Ювелірні вироби нашої компанії створюються для того, щоб стати супутниками найяскравіших та найщасливіших моментів Вашого життя, зберігаючи в собі Ваші дорогоцінні почуття та емоції. В нашому асортименті прикраси з золота та срібла. Компанія Gerdan надає широкий вибір прикрас з штучними, дорогоцінними та напівдорогоцінними каменями різних форм та видів огранування.

Ми усвідомлюємо важливість та унікальність своєї роботи – дарувати не тільки красу та багатогранність ювелірного світу, а також незабутні емоції, радість та щастя для наших дорогих клієнтів.

Ми цінуємо своє ім'я та імідж надійного та порядного партнера і робимо все, щоб наші клієнти та партнери були задоволенні співробітництвом з нами. Все що ми робимо, має довгострокові перспективи: відношення до клієнтів, нові проекти, взаємодія з партнерами і співробітниками. Ми дуже уважно ставимося до наших покупців, партнерів та постачальників. Намагаємося знайти індивідуальний підхід до кожного, спираючись на високий рівень довіри, рівності та чесності.

 

 

Відгуки