Юридичне бюро "Сімейний юрист"

Сімейний юрист - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 225А
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Потрапили у непросту життєву ситуацію? Потрібна юридична допомога? Телефонуйте: (068)785-05-76 !
Юридичне бюро «СІМЕЙНИЙ ЮРИСТ» — це якісні, висококваліфіковані послуги у сфері цивільного, сімейного, житлового,  господарського, договірного та трудового права.
Якщо вам потрібно розлучитись, стягнути аліменти чи змінити їх розмір, встановити або оскаржити батьківство, позбавити батьківських прав, поділити майно подружжя після розлучення, вирішити спадковий спір, стягнути борги (у т.ч. за розпискою) і тому подібне - звертайтесь!
Серед послуг Юридичного бюро «Сімейний юрист»:
  • юридичні консультації;
  • розроблення договорів усіх видів і складності;
  • підготовка позовних заяв і скарг до суду;
  • представництво інтересів у суді;
  • скасування виконавчих написів нотаріусів тощо.
ВИГІДНЕ І ЗРУЧНЕ РОЗТАШУВАННЯ: м.Львів, Північний автовокзал (АС № 2), 2 поверх!
Антикризові ціни: консультації з питань сімейного, цивільного, господарського, трудового права (вартість – 200 гривень); розроблення для громадян, ФОП, ПП і ТОВ договорів усіх видів і будь-якої складності (від 500 до 2000 гривень); складання заяв і позовних заяв до суду про розірвання шлюбу, стягнення, збільшення або зменшення розміру аліментів, встановлення/оспорювання/позбавлення батьківства, стягнення заборгованості (у т.ч. за розписками) і т.д. (від 450 до 2000 гривень), оспорювання виконавчого напису нотаріуса (950 грн.), представництво у суді (ціна - за домовленістю).  
#адвокатльвів #послугиадвокатальвів #юридичнадопомогальвів #юридичніпослугильвів #допомогаадвоката #позовназаява #розірванняшлюбу #стягнутиаліменти #батьківськіправа #розробленнядоговорів #стягненняборгу #сімейнийюрист #договірнийюрист #скластидоговір #скластипозовнузаяву #представництвоусуді #розробленняустановчихдокументів #юристонлайн #адвокатонлайн #юридическаяпомощь #юридическиеуслуги #помощьадвоката #сімейнийадвокат #шлюбнийдоговір #шлюбнийконтракт #позбавленнябатьківськихправ #розробленняконтрактів

Відгуки