Інноваційний дитячий простір "СвітЛичка"

СвітЛичка - фото
вулиця Жемчужникова, 17
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Шукаєте ідеальний садок для своєї дитини? Хочете, щоб малеча гармонійно розвивалася та могла розкрити свій потенціал? Довірите турботу про свою дитину лише тим педагогам, які зуміють сформувати правильний світогляд малюків та «закласти» їм правильні цінності? Тоді вам варто надати перевагу інноваційному дитячому простору «СвітЛичка». Це місце є унікальним осередком, де кожну дитину поважають та люблять.

Що ми пропонуємо? «СвітЛичка» — це місце, де кваліфікований персонал подбає про вашу малечу. На дітей у нашому інноваційному просторі чекають:

  • Турбота, піклування та професійний догляд команди кращих педагогів. До речі, з групою дітей кількістю 16 осіб працюють 2 вихователі. Це дозволяє приділити достатньо уваги кожному вихованцеві.
  • Комфортабельний, спеціально обладнаний та укомплектований необхідним будинок з огородженим просторим подвір'ям та великим дитячим майданчиком.
  • Спостереження за територією садка у режимі он-лайн, щоб малюки були завжди у безпеці.
  • Збалансоване харчування: готуємо корисні та смачні страви й напої враховуючи індивідуальні потреби кожної дитини у садку.
  • Ефективні й цікаві заняття з англійської мови за унікальною методикою Native speaking English та Kinder Music. У ненав’язливій грайливій формі малюки легко освоюють іноземну мову.
  • Кваліфікований супровід психолога та логопеда, які, при потребі, надають професійну допомогу малечі.
  • Заняття за ексклюзивною методикою навчання текстового читання.
  • Гармонійний розвиток дітей за креативною програмою, яка увібрала в себе провідні дослідження кращих педагогів світу – Сухомлинського, Русової, Монтессорі, П’яже, Фребеля, Песталоцці. Відповідно до принципів та навчальної методики нашого садка, з кожною дитиною займаються в оптимальному для неї темпі. Діти вчаться пізнавати світ у свій особливий спосіб, робити вибір і нести відповідальність.
  • Виховання у дітей таких рис як патріотизм і дотримання християнських цінностей.

До речі, ми прагнемо, аби кожен вітчизняний дошкільний заклад прагнув до найвищих стандартів виховання дітей і самі безупинно удосконалюємося. Тому ми відкриті до діалогу та взаємодії з іншими дошкільними закладами.

Відгуки