ТДВ "Львівський експериментальний механічний завод"

Львівський експериментальний механічний завод - фото
вулиця Жасминова, 5
+38 (032) 244-09-35 (Приймальня)
+38 (032) 244-09-37 (Бухгалтерія)
+38 (032) 244-09-39 (Відділ збуту)
+38 (050) 430-77-40 (Керівник відділу збуту)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 16:30Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТДВ «Львівський експериментальний механічний завод» спеціалізується на виготовленні різноманітних сучасних технічних засобів, котлів, машин та механізмів. Виробництво оснащене універсальним обладнанням для виготовлення заготовок, деталей з листової та профільної сталі, для виконання механічної обробки деталей, зварювання, складання машин і механізмів.

Важливий напрям роботи ТДВ «Львівський експериментальний механічний завод»виробництво твердопаливних котлів. У сучасних умовах високої вартості газу та інших енергоносіїв твердопаливні котли стають відмінним варіантом та дозволяють суттєво заощаджувати на витратах на обігрів приміщень. У виробництві котлів завод орієнтується на новітні технологічні рішення галузі, потреби й вимоги споживачів.

Котли твердопаливні піролізні модульні типу КТПМ.

Опалювальні твердопаливні котли КТПМ потужністю від 20 до 330 кВт застосовуються для опалення і гарячого водопостачання. Конструкція модульна і складається з окремих частин: теплообмінників циліндричної форми з внутрішнім бункером і піролізною камерою, водонаповнених рушт, попільника, механізму очищення рушт від шлаків і збірника.

Модульна конструкція дозволяє значно полегшити процес введення в експлуатацію, забезпечує високу надійність і ремонтну придатність.

Вертикальна схема завантаження забезпечує автоматичну подачу палива в піролізну камеру по мірі його згорання. Котел не втрачає потужності при завантаженні паливом. Теплообмінники проходять випробування тиском не нижче 0,6 Мпа. Робочий тиск до 0,3 Мпа. Рухомі спеціальні ножі в зоні руштів забезпечують легкість і простоту чищення котла від шлаку при роботі на вугіллі без його зупинки. Високотемпературне горіння піролізних газів (до 1950 градусів С) відбувається в кільцевому каналі теплообмінників з великою контактною поверхнею і практично виключає утворення чадного газу і смоли, забезпечує ККД не нижче 85% при його роботі в оптимальному режимі. Вертикальні теплообмінники не покриваються під час роботи попелом і смолами.

Котли типу КТПМ  надійно працють на будь-якому твердому паливі: вугілля, дрова, щепа, паливні брикети, горючі відходи і не вимагає постійної присутності обслуговуючого персоналу. Великий об'єм паливного бункера дозволяє робити завантаження паливом в міру необхідності (режим завантаження 7-10 год.).

На котлі монтується стандартна система безпеки, яка забезпечує захист від підвищення робочого тиску та перевищення вихідної температури теплоносія. При комплектації котла бойлером або пластинчастими теплообмінниками можна додатково отримувати гарячу воду для споживання її персоналом або використання в технологічному процесі.

Котел простий в експлуатації, а також дуже надійний і має великий запас експлуатаційної міцності. На котел надається гарантія терміном на два роки. Розрахунковий термін експлуатації котла не менше 20 років.

Котел має відмінну природну тягу. При висоті димоходу більше 7 метрів котлу не потрібен вентилятор для диму. Температура вихідних газів не вища 170 градусів С.

Мінімальна вхідна температура теплоносія +5 градусів С, а максимальна вихідна +95 градусів С.

Котел легко розпалюється і через 15-20 хвилин  розвиває  номінальну теплову потужність. Експлуатація котла можлива із використанням дерева та його відходів вологістю до 60% без втрати номінальної потужності, а також використання пальників для спалювання пелет з автоматичною подачею.

Витрати дров твердої породи  для отримання  теплової енергії в1кВт  складають не більше 0,25  кг.

Котли від «Львівського експериментального механічного заводу» — це гарантії якості, надійності, тривалої безперебійної роботи пристрою. Звертайтеся — досвідчені спеціалісти нададуть детальні консультації та відповіді на ваші запитання.

Відгуки