IT Salutis

IT Salutis - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ефективність та успішність діяльності підприємства, незалежно від сфери його роботи, вимагає гнучкого підходу, відмінного орієнтування в сучасних тенденціях та можливостях, прийняття швидких та дієвих рішень.

Компанія «IT Salutis» — відповідальний, професійний та досвідчений постачальник ефективних та якісних ІТ-рішень для вашого бізнесу. Ми готові вам запропонувати широкий спектр ефективних пропозицій в області мережевих технологій та телекомунікацій.

Пропонуємо комплекс послуг — від консультацій щодо необхідної комплектації та налаштування мережевого обладнання, офісного зв'язку до проектування, монтажу, налаштування мереж різного призначення: як локальних мереж підприємства, так і розподілених мультисервісних віртуальних мереж та мереж корпоративного зв'язку.

Здійснюємо постачання обладнання, серверів, робочих станцій, офісних міні АТС, пристроїв живлення, систем відеонагляду, моніторингу мереж та іншого обладнання й комплектуючих.

А також, «IT Salutis» спеціалізується на продажі та доставці комп’ютерного обладнання, офісної техніки.

Послуги, які пропонує «IT Salutis», включають встановлення, налаштування роботи та обслуговування:

  • телефонії різної складності;
  • систем відеоспостереження;
  • локальних комп’ютерних мереж;
  • комп’ютерної техніки, включаючи віддалену підтримку користувачів;
  • систем контролю доступу та обліку робочого часу.

Також, навчаємо та консультуємо працівників вашого підприємства. Ми допоможемо вам оптимізувати, вдосконалити та покращити роботу вашої компанії.

Відгуки