Ciello Hostel

Ciello Hostel - фото
вулиця Шептицьких, 30
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Любите подорожувати чи часто їздите у відрядження? Не маєте змоги, та й не хочете витрачати кошти на дорогі готельні номери?

Якщо ви плануєте весь час проводити на екскурсіях, семінарах, чи просто гуляючи містом, а в номері хочете проводити мінімум часу — тоді чудовим варіантом для вас стане проживання у хостелах.

Хостел — це економний та комфортний варіант проживання, адже у хостелах завжди якісний ремонт та всі необхідні зручності за доступною ціною.
Одним з таких є хостел «Ciello Hostel», персонал якого надасть вам послуги високого європейського рівня в поєднанні з українською гостинністю. Ви зможете легко нас знайти, адже ми розташовані всього за кілька хвилин ходьби від залізничного вокзалу. А щоб дістатись центру міста вам вистачить всього 5 хвилин їзди на трамваї чи 15 хвилин пішої ходи. Ми розташувались неподалік центральної частини міста, тому ідучи до нас ви зможете помилуватися відомими пам'ятками архітектури, такими як: Собор святого Юрія та Собор святої Єлизавети.

Особливістю нашого закладу є те, що у нас справді комфортно, затишно та приємно проводити час. ми подбали про те, щоб перебування у нас принесло вам задоволення та гарний настрій.

До того ж у нас дуже комфортно та затишно, і ми готові вам запропонувати:

  • 2 кімнати на 4 людини;
  • 1 кімната з двоспальним ліжком, телевізором та кабельним TV;
  • 2 ванни кімнати з рукомийниками;
  • 1 душову кабіну;
  • 1 рукомийник з дзеркалом у коридорі.

Додатково: холодильник, морозилка, плита та мікрохвильова піч, чайник, посуд та смачний сніданок.

Ви однозначно залишитеся задоволені послугами, які ми вам запропонуємо. Бажаємо вам приємного відпочинку.


Email: *** />  

Відгуки