Китенятко

Китенятко - фото
вулиця Симоненка, 6
вулиця Глинянський Тракт, 115в
вулиця Шевченка, 111а
вулиця Мишуги, 13а
вулиця Наукова, 25

Інформація

Наш клуб «Китенятко» пропонує заняття з плавання за унікальною авторською методикою Тетяни Дмитрівни Азаренко «Як рибка у воді». Ми запрошуємо батьків з малюками від народження до 7 років!

Що дає раннє плавання малюку? Навіщо?

Насамперед це фізичний розвиток малюка та сильний загартувальний ефект! Дітки, які відвідують басейн регулярно, набагато менше хворіють, легше переносять вірусні захворювання, фізично міцні!

Наші заняття проходять в ігровій формі в доброзичливій та дружній атмосфері! Під час занять ми не тільки вчимося рухатися у воді, також ми включаємо вправи з розвивальними іграми: вивчаємо кольори, форми предметів, букви, цифри та ін.

Дітки, які відвідують заняття з раннього віку вже з 1 до 2 року вільно рухаються у воді, з радістю пірнають та сміливо стрибають з бортика у воду!

Тож якщо ви бажаєте, щоб ваш малюк був загартований, фізично міцний та сміливий, бажаєте подарувати йому і собі нові враження від спілкування з водою в гармонії та радості запрошуємо вас з вашими дітками в наш клуб «Китенятко»!

Наш клуб пропонує:

  • консультації для вашої малечі з перших днів народження, (плавання в ванні, гімнастика та масаж немовлят), яку ми проведемо у вас вдома;
  • пізнавальні семінари та тренінги для батьків й інструкторів, на яких ви дізнаєтеся, як правильно загартовувати дітей та забезпечити їх правильний фізичний розвиток;
  • індивідуальні заняття для дітей з особливими потребами;
  • літні табори (для немовлят і діток з сім'ями);
  • заняття в басейні для дітей від 2 місяців до 7 років;
  • захопливий відпочинок разом з дітьми, що має оздоровчий ефект;
  • спеціальну аквапідготовку для вагітних.

Додатково:

  • аквааеробіка для вагітних;
  • аквааеробіка для дорослих.

У комфортабельних теплих басейнах спеціалісти проводять заняття з плавання для новонароджених і діток до 5-и років. Разом з батьками малюки вчаться долати різні відстані під водою, пірнати, виконувати різноманітні рухи, самостійно триматися на воді. Заняття проводять за спеціальною програмою дипломовані та професійні інструктори.

Чекаємо вас і ваших маленьких плавців на заняттях у нашому клубі!

Відгуки