Дизайн-ательє Олени Гусєвої

Дизайн-ательє Олени Гусєвої - фото
вулиця Стрийська, 45г
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 

 

Дизайн-Ательє Олени Гусєвої - це сучасна студія, яка поєднала у собі всі можливі аспекти для створення Вашого неповторного стилю. Це новий формат ательє, який передбачає не тільки індивідуальне пошиття одягу, але й пошиття текстилю для дому і перелік інших послуг, в тому числі продаж тканин і фурнітури, хімчистка, продаж карнизів і реставрація подушок. Ми додали всіх зусиль, щоб завдяки такому поєднанню Ви змогли підтвердити наші слова: Дизайн-Ательє Олени Гусєвої - це місце, де шанують Вас, Ваш час і Ваші гроші!

   У затишній студії нашого ательє Ви зможете разом з допомогою команди професіоналів спокійно підібратитканини та фурнітуру для втілення Ваших задумів.

   В ательє передбачено надання таких послуг:

- пошиття  одягу;

- продаж тканин;

- продаж фурнітури;

- продаж карнизів;

- штори, тюль, дизайн;

- машинна вишивка;

- продаж ниток для вишивання, бісеру;

- реставрація подушок, ковдр, чистка пір'я;

- хімчистка;

 

  Пошиття одягу у Львові стає все далі популярнішим. Ательє Олени Гусєвої втілить у реальність будь який Ваш задум. В ательє знімуть Ваші мірки, створять ескіз майбутньої сукні чи костюму та пошиють їх у найкоротші строки.


   Наше Дизайн-Ательє надає такий ряд послуг:
- створення індивідуального дизайну;
- пошиття жіночого та чоловічого одягу у Львові;
- пошиття корпоративного одягу у Львові;
- пошиття уніформи у Львові;
 
- пошиття одягу партіями на замовлення магазинів;
- підгонка одягу по фігурі;

  Індивідуальне пошиття одягу не втрачає своєї популярності вже багато десятиліть, адже це одне із кращих методів підкреслення Вашого статусу. 

   Виникає питання: «А чому варто саме пошити одяг, а не просто його купити?» - відповідь дуже проста — тому, що така річ повинна підкреслювати Вашу фігуру і бути до неї ідеально допасованою. У кожного фігура є різною і знайти одяг, який приховуватиме всі Ваші недоліки дуже важко. Тільки ідеально допасований фасон одягу дозволить зробити Ваш образ довершеним.

 

  У Дизайн-Ательє "Олени Гусєвої" ви зможете пошити одяг інспірований останніми модними тенденціями. Поєднання сучасних фасонів та цікавих тканин дозволяє отримати модний одяг, який відображатиме Ваш характер.

  Широкий асортимент текстилю дозволяє втілюватибудь які Ваші задуми у готові речі.  

 У Дизайн-Ательє "Олени Гусєвої"Ви можете купити будь-які тканини.

Швацька фурнітура - важливий елемент, який доповнюєготові текстильні речі, несе в собі функціональну та естетичну роль. Тільки якісна фурнітура зможе забезпечити довговічність готового виробу. 

Асортимент швейної фурнітури доступний у Дизайн-Ательє.

 

  Пошиття штор та тюль - справа відповідальна, адже в подальшому, саме дані елементи інтер'єру створюватимуть неповторну атмосферу у Вашому домі. При пошитті текстилю для дому найбільшу увагу приділяють текстурі тканини та її кольору. Вони повинні доповнювати загальний стиль інтер'єру, створювати легкий акцент. В нашому ательє ви можете купити готові штори та тюль, або пошити їх на замовлення.

Відгуки