Туристична агенція "Поїхали з нами"

Поїхали з нами - фото
проспект Червоної Калини, 51
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

НАША ЦІЛЬ:

Заощадити Ваш час. Зробити Ваше життя яскравим і насиченим, завдяки новим враженням від подорожей і відпочинку. Отримувати від Вас теплі і позитивні відгуки.

ГАРЯЧІ ТУРИ  Літо 2016  Пошук туру

Чому обирають «Поїхали з нами!»?

1) Ми знаємо, що продаємо. Кожен менеджер мережі «Поїхали з нами!" Подорожує, в середньому, 2 рази на рік і тестує до 20 готелів.

2) Нам довіряють. 56% клієнтів мережі - постійні клієнти і клієнти, що прийшли до нас по рекомендації рідних і близьких людей. У 2012 році з нами поїхали 60 000 туристів.
3) Ми на зв'язку 24 години на добу. Наш клієнт класно відпочиває, в цей час ми працюємо. Клієнт відпочиває цілодобово і навіть уві сні. У цей час наш менеджер стежить за тим, щоб ніщо не зіпсувало враження від відпочинку. Тому, ми на зв'язку. Завжди.
4) Ми гарантуємо 100% повернення грошей. Якщо клієнт не зміг скористатися послугами з вини туроператора, ми завжди запропонуємо альтернативу або повернемо витрачені кошти в повному обсязі.
5) Ми фінансово стабільні. Мережа «Поїхали з нами!» - Прибутковий бізнес. Ми не маємо боргів перед державою та туристичними операторами. Наші клієнти впевнені в тому, що отримають оплачений ними сервіс на 100%.
6) Ми контролюємо якість. Творці «Поїхали з нами!» Не просиджують штани у комфортних кріслах, гортаючи звіти про продажі. Вони працюють в мережі, стежать за якістю обслуговування, беруть участь у вирішенні спірних питань, отримують у туроператорів кращі умови для клієнтів мережі.
7) Гарантія кращої ціни. Ми пропонуємо тури за «чесною ціною», без додаткових націнок та прихованих платежів. Якщо Вам запропонували дешевше, значить залишать без гарантій. Безкоштовного сервісу не буває.
8) Ми завжди ближче до клієнта. Наш менеджер готовий зробити крок назустріч клієнту і зустрінеться з Вами в зручному для Вас місці.
9) Ми слідкуємо за інноваціями. Кожен крок нашого туриста до першокласного відпочинку підтримується сучасною автоматизованою системою, що виключає системні помилки і зволікання в оформленні документів. Ми освоюємо все нове, що може бути цікаво для нашого клієнта - оплата туру частинами, розрахуватися електронними грошима і т.д.

 

Підписуйтесь на наші сторінки в соц.мережах, завжли цікаві та актуальні пропозиції

 

 

Відгуки