Anita care

Anita care - фото
площа Соборна, 14, офіс 32
(ТЦ "Роксолана", 6 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ніхто нічого не помічає після операції на грудях? Значить, це Anita.

Тепер фірмовий салон Anita є і у Львові!

Німецька компанія Anita Dr. Helbig GmbH виготовляє жіночу білизну вже 130 років. Особливу увагу і весь свій накопичений досвід Anita направляє на серію продукції для жінок після мастектомії - Anita care. Адже недарма «care» перекладається як «турбота».

Асортимент Anita care

Перше, з чого дивуються жінки, познайомившись з продукцією Anita care - це якість і надзвичайно широкий асортимент. Жоден інший виробник і, тим більше, державна бюджетна програма видачі, не дають жінці такий вибір протезів, спеціальної білизни та купальників після мастектомії, як дає Anita care.

У нас завжди є:

• Післяопераційний комплект - первинний бюстгальтер і текстильний протез, які дають можливість жінці вийти з клініки, зі сторони  виглядаючи абсолютно так само, як до операції.

• Силіконові протези грудей для постійного носіння. Anita має у своєму асортименті більше 30 моделей силіконових протезів: повновагові і полегшені, протези з адгезивними (що клеяться) елементами і протези-ракушки, які хороші для плавання.

Спеціальна білизна - бюстгальтери після мастектомії. Кожен такий бюстгальтер має секрет - внутрішню кишеньку, в яку вкладається протез. В іншому білизна Anita care така сама жіночна і приваблива, як та, що жінка любила носити до операції.

Компресійні рукави. Лімфостаз (лімфедема) - набряк руки через порушення відтоку лімфи. Ефективним способом профілактики лімфостазу є носіння компресійного рукава. Мати компресійний рукав рекомендується кожній жінці, яка перенесла мастектомію.

Білизна при пластичних операціях на грудях. Естетична пластика грудей або реконструкція грудей після мастектомії - і в тому, і в іншому випадку компресійний бюстгальтер допомагає досягти найкращого результату, правильно і надійно фіксуючи імпланти у післяопераційний період.

Спеціальні купальники. Асортимент купальників «з секретом» від Anita care налічує близько 100 моделей! Цільні купальники, танкіні і бікіні найрізноманітніших забарвлень і крою створюються з урахуванням потреб жінок після мастектомії - окрім кишеньок для носіння протезу вони мають завищену лінію декольте і пройми, а також інші корисні особливості крою.

Також маємо бандажі та бiлизну для вагітних жінок і жінок, які щойно народили.

 

Після серйозного випробування, яким є рак молочної залози і терапія, пошук і придбання протезів та білизни повинні бути якомога комфортнішими і легкими. У наших фірмових салонах Anita care це саме так.

Салон Anita care знаходиться в самому центрі міста Львова. В ньому завжди спокійна і приємна атмосфера. Всі консультанти Кабінетів пройшли сертифікацію в Німеччині. У будь-який момент часу в Кабінетi представлений найповніший асортимент продукції Anita care, а якщо якогось артикулу немає, то консультант зможе замовити його прямо зі складу в Німеччині. У салонi Anita care не тільки кожна жінка після мастектомії, але також і її родичі можуть отримати безкоштовну консультацію по підбору протезів і білизни, отримати рекомендації з розроблення руки з прооперованої сторони і, в цілому, рекомендації щодо поведінки в післяопераційний період.

Будемо раді бачити Вас в нашому салоні! ♥️

Відгуки