Кінний клуб "Темпо"

Темпо - фото
с. Зубра вул. Б. Хмельницького, 94
вулиця Стрийська, 133

Інформація

У кінному клубі «Темпо» ви наповнитесь надзвичайною первісною силою та енергією, яку дарує контакт із конем. Тут членами команди є як коні, так і інструктори... і, навіть, кінний фотограф.

Скакуни більшість свого часу знаходяться на вільному вигулі та мають цілодобовий доступ до корму. Таке утримання позитивно впливає і на їх самопочуття, і на те, як вони будуть з вами комунікувати та взаємодіяти під час прокату.

Особливою гордістю на цій конюшні є те, що коні настільки спокійні і виховані, що управління під час верхової їзди легко здійснюється поводами без заліза.

Щоб вибрати зручний час кінної прогулянки та уникнути піку навантаження, запис відбувається заздалегідь із завдатком — це допоможе вам спланувати свій відпочинок та повністю розчинитися у насолоді, легкості і спокою в сідлі на коні.

Крокова прогулянка верхи може тривати 40/60/90 хвилин. Ціна 700/900/1250грн.

Якщо хочете спробувати швидкі алюри, варто бронювати від 1 до 5 годин їзди з конем супроводу. При такому замовленні об'їдете верхи весь ліс, пройдетеся польовими стежками, підніметесь на пагорби. Вартість інтенсивної їзди починається з 1500грн і залежить від тривалості.

А ще коні навчені лягати по команді, подавати ноги, поклонитися чи стати на задні — такі трюки граційно доповнюють фотосесії. Замовляти звичайного чи трюкового коня для фотосесії також потрібно заздалегідь. Катання на коні включене в фотосесію під час зміни локацій. Вартість залежить від типу та тривалості зйомки (від 700грн).

Повний прайс вказаний на офіційному сайті кінного клубу http://horseriding.lviv.ua/.
Топ-послуги https://top.horseriding.lviv.ua/.

За додатковими консультаціями звертайтеся — 099 381 68 74 або 097 966 96 50 (Viber).

Відгуки