Салон краси "Shamani"

Shamani - фото
вулиця Манастирського, 2а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 20:00Без перерви
Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

     Про те, що сучасна жінка повинна встигати «робити 1000 і 1 справу на день» ні для кого не секрет. І саме та «1» — це завжди, при будь-яких обставинах, виглядати неперевершено та доглянуто. Це справа чи не одна з найважливіших, але й найскладніших — акуратний макіяж, стильна зачіска, доглянутий манікюр та ніжна шкіра. Добре, що ви завжди можете звернутись до нашого салону, де працюють справжні професіонали, які люблять свою справу.
   Тим паче, використовують для роботи тільки професійні засоби по догляду та устаткування, які дозволяють покращити результат і створити справді стильний образ саме для вас.
    А завдяки постійному удосконаленню знань, вмінь та навиків, які наші майстри здобувають на тренінгах, семінарах та лекціях, ми готові запропонувати вам новий підхід до створення краси, на яку ви заслуговуєте.
   А вам тільки залишиться, що розслабитись та налаштуватись на хвилю змін, так як, що атмосфера закладу та затишний інтер’єр допомагає в цьому.
   А завдяки доступним цінам — якщо ви прийдете до нас вперше, то повернетесь сюди ще не раз. Адже таке поєднання якості обслуговування та ціни важко знайти.
Послуги:

  •  Ми допоможемо підібрати стильну та модну стрижку саме для вас, адже виконуємо жіночі та чоловічі стрижки;
  • Та й створити стильний образ для вашого малюка не проблема, адже ми пропонуємо підібрати стрижку для вашої дитини;
  • Мрієте змінити колір волосся? Губитесь серед гамми кольорів? Тоді наш стиліст та колорист прийде вам і допоможе підібрати «ваш колір», адже ми практикуємо нові технології фарбування, колорування, тонування чи полірування волосся.
  •  Вас запросили на святкування весілля, дня народження чи іншого торжества? Тоді стильна укладка – просто must- have вашого образу, а ще й якщо ми доповнимо його професійним макіяжем, який для вас зробить наш візажист;
  • А правильна корекція та пофарбування брів і вій стане неодмінним атрибутом доглянутого вигляду;
  • Хоча й вважається, що сивина тільки прикрашає чоловіка — багато хто хоче відтягнути момент «прикрашання» якомога довше. І саме їм ми пропонуємо скористатись послугою — камуфляж сивини;
  • Стильний, акуратний та оригінальний манікюр та педікюр — саме те, що повинне бути у кожної жінки. Особливо, якщо використати для цього професійний гель-лак;
  • Пошкоджені та ламкі нігті вже не проблема, адже ми здійснюємо реконструкцію нігтів системою IBX;
  • А ви вже пробувати кислотний педикюр? Ми чекаємо саме вас
  • Ну що може краще розслабити після важкого дня, як не масаж? А ще, якщо він має не тільки відновлюючу, а й косметичну дію.
  • Набридло кожного дня позбуватись зайвого волосся на тілі «надійними та безпечними» методами, які «тримають результат» всього декілька днів? Тоді ми пропонуємо скористатись шугарингом.
  • А завдяки парафінотерапії шкіра рук стане ніжною, шовковистою та зволоженою.

Відгуки