Oleksa

Oleksa - фото
вулиця Кульпарківська, 156а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 17:00Без перерви
вулиця Городоцька, 109
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 17:00Без перерви
вулиця Гайдамацька, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Ви завжди хотіли неймовірні туфлі, як в улюбленої актриси, але на прилавках магазинів знаходите лише жалюгідні пародії? Ви мрієте про якісне, стильне, зручне та гарне взуття, яке підкреслить ваш образ, додасть особливих акцентів, допоможе сформувати особистий стиль?

Тепер ваша мрія, як ніколи, близька до здійснення. Адже ви можете завітати до справжнього взуттєвого раю — магазину «Oleksa», який потішить вибагливих модників.

Магазин «Oleksa» пропонує широкий асортимент якісного шкіряного взуття від вітчизняного виробника, а також індивідуальне пошиття взуття на замовлення. Ми із задоволенням втілимо ваші найбільш цікаві та приголомшливі ідеї та здійснимо мрії. Саме у нас ви зможете замовити взуття за індивідуальними мірками, обрати модель, колір та матеріал для пошиття. Погодьтесь, така послуга неймовірно зручна та приваблива.

У магазині «Oleksa» ви знайдете:

  • жіноче та чоловіче взуття від вітчизняного виробника;
  • взуття від відомих світових брендів.

Ми постійно слідкуємо за сучасними тенденціями та світовими новинками, щоб мати змогу запропонувати нашим клієнтам модне, зручне та якісне взуття. Продавці-консультанти із задоволенням допоможуть обрати модель взуття, яка влаштовуватиме вас за всіма параметрами ціни та якості. Наша мета — максимально задовольнити потреби українських споживачів продукцією відмінної якості та за помірними цінами.

Наші переваги:

  • ввічливість персоналу;
  • широкий асортимент;
  • розуміння потреб кожної жінки;
  • виконання індивідуальних замовлень;
  • втілення цікавих ідей;
  • постійне оновлення асортименту.

«Oleksa» — взуття, що створене для вашого комфорту.

Відгуки