Okten School

Okten School - фото
вулиця Академіка Лазаренка, 1
(5 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт12:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

OKTEN SCHOOL (в минулому Okten Web University) — школа програмування на базі ІТ компанії BigBird, де розробники, які мають вже понад 100 проєкт за плечима, передають свій досвід майбутнім випускникам. Ставайте одним з них.

Починаючи з 2016 року ми відточували наші методи навчання і знайшли найбільш дієвий спосіб, який дає можливість студентам опановувати програму краще і в більшому об'ємі:

Лекційний матеріал подається окремо. Це дає змогу зосередитись на ознайомленні з ним не відволікаючись на виконання будь-яких дій.

Практичні заняття проходять в окремі дні і включають завдання по попередній лекції. При цьому, частина завдань не містить абстрактних умов. Це дає змогу чітко закріпити пройдений матеріал. Але є завдання, які змусять вас розвиватись, оскільки будуть вже більш абстрактними, і їх виконання буде залежати від вашої уяви.

Як результат поєднання попередніх факторів ви опануєте теоретичну частину, закріпите її на практиці у двох різновидах завдань.

Ми заснували «Okten School» для професійної підготовки спеціалістів з різних напрямків: Java, JavaScript, Python, Fullstack, Front End, QA/QC тощо. 

Проводимо навчання: 

  • курси програмування Java Complex; 
  • курси програмування JavaScript Complex; 
  • курси програмування Python Complex; 
  • курси програмування Fullstack Complex; 
  • курси програмування Front End Complex; 
  • курси тестування QA/QC.

Під час створення програми навчання ми спирались на новітні технології та рекомендації наших партнерів, щоб після закінчення навчання ви могли швидше влаштуватись на роботу.

Відгуки