Етно-галерея Роксоляни Шимчук

Етно-галерея Роксоляни Шимчук - фото
вулиця Коперника, 17

Інформація

Етностиль актуальний серед модників і модельєрів вже багато років. Як всяка народна творчість, національне вбрання не може набриднути, адже воно дарує оригінальні та неповторні ідеї для створення чогось нового: одягу, взуття, прикрас, аксесуарів.

Суспільство звикло сприймати етнічний одяг і прикраси як музейні експонати, які застаріли і вбиратися в які можна тільки на національні свята. Однак дизайнери, які сьогодні займаються етномодою, з таким твердженням не згодні. На їхню думку, сьогодні цей напрямок активно розвивається, а одяг з національним колоритом входить в сучасний гардероб і повсякденне життя. Такої ж думки дотримуються і в Етно-галереї Роксоляни Шимчук.

Простота тканин і витонченість ліній — всі її роботи легкі і вишукані, але зберігають в собі пам'ять поколінь, адже зроблені на основі детально вивченої багатої етнографічної спадщини. Жіноче рукоділля — вишивка, ткацтво, бісероплетіння, шиття, а також традиційні костюми є основою для творчого переосмислення і створення авторських, співзвучних часу і моді, виробів із застосуванням традиційних мотивів і технологій.

Етно-галерея Роксоляни Шимчук пропонує величезний вибір авторських/ дизайнерських речей:

  • прикрас;
  • національного вбрання для жінок, чоловіків і дітей.

Етно-галерея Роксоляни Шимчук це:

  • широкий асортимент якісного одягу та інших деталей гардеробу, які точно вам сподобаються та стануть відмінним подарунком до будь-якої події;
  • поєднання оригінальних ідей дизайнера та вже звичних і традиційних мотивів;
  • використання тільки натуральних тканин та каміння у своїй роботі;
  • завжди якісні речі, які ми виготовляємо у ручну;
  • відмінна якість та неповторність

Відгуки