Килими з Бельгії

Килими з Бельгії - фото

Інформація

Уже давно залишились в забутті ті часи, коли килими вішали на стіни. Робили це зазвичай не з естетичних міркувань, а задля звукоізоляції та утеплення.

Сьогодні ж килим може стати справжньою «родзинкою» вашого інтер’єру: доповнить та підкреслить ваш вишуканий смак.

Магазин «Килими з Бельгії» пропонує продукцію всесвітньовідомої компанії «balta», яка має понад 50 років досвіду та є одним з лідерів у країнах Європи. В Україні «balta» успішно реалізує свою продукцію 18 років і вже здобула визнання споживачів.

Унікальність килимів «balta» полягає в їхньому ексклюзивному дизайні: вдалому поєднанні кольорів та візерунків. Волокна, з яких тчуть килими, проходять спеціальну термічну обробку, тому не електризуються та не деформуються, а отже ваш килим зберігатиме свій чудовий зовнішній вигляд роками. Усі килими є гіпоалергенними, тому не викликають алергічних реакцій у дітей та дорослих. Водовідштовхувальний ефект також одна з особливостей продукції «balta», яка буде корисною для батьків маленьких діток та власників тварин.

Надзвичайно насичені кольори, відсутність синтетичного блиску — ось основні переваги килимів компанії «balta». Дизайнери компанії ретельно працюють та постійно відслідковують модні тенденції, адже прагнуть бути в курсі останніх новинок.

Переваги магазину «Килими з Бельгії»:

  • доступні ціни;
  • висока якість продукції;
  • консультування кожного клієнта;
  • дизайнерські рішення;
  • привітне та ввічливе ставлення;
  • багаторічний досвід роботи.

Відгуки