Дитячий центр розвитку "Smart Kids"

Smart Kids - фото
проспект В'ячеслава Чорновола, 63а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Дитячий центр розвитку «Smart Kids» запрошує діток до чарівного світу цікавого та ефективного навчання.

А поки наш компетентний персонал займатиметься розвивальними заняттями з вашими дітьми, ви зможете розслабитись та провести час у нашій кімнаті для мам. Цей унікальний формат дозволяє мамі відпочити, приділити увагу своїй красі та одночасно подбати про цікаве та корисне дозвілля малюка. Час проведений у нас принесе користь як діткам, так і батькам. Поєднання різних пропозицій для всіх членів сім'ї — це справжня новинка на ринку. Приходьте та оцініть таку чудову нагоду: відпочивати та отримувати якісні послуги у сфері краси, доки ваша дитина навчається й розвивається.

Послуги «Smart Beauty»:

  • косметолог (доглядова косметологія, чистка обличчя, пілінг);
  • лазерна епіляція;
  • масаж (різні види).

У нас працює досвідчений і віртуозний масажист, який виконає будь-який із пропонованих видів масажу бездоганно. Він допоможе позбутися болю у спині, подбає, щоб ви відпочили душею та тілом, розслабилися та набралися сил. Працює як з дорослими, так і з дітьми.

Також у нашій команді є ліцензований косметолог з вищою медичною освітою та досвідом понад 3 роки. Спеціалізується у естетичній та ін’єкційній косметології (мезотерапія, біоревіталізація, ботокс, ін’єкційна корекція тіла), також володіє масажними техніками міофаціального масажу обличчя.

«Smart Kids» пропонує:

  • розвиваючі заняття для дітей від 1.5 роки;
  • підготовку до школи;
  • заняття з англійської мови;
  • навчання від професійних та кваліфікованих педагогів;
  • високу ефективність занять.

Програма нашого центру є унікальною! Адже над її створенням працюють спільно педагоги та психологи. Необхідний обсяг знань і тематик подається в ігровій формі. Дитинка навчається граючись. Адже саме мова гри та казки є доступна і зрозуміла для малюків. При цьому, ігрові вправи розвивають дитячу пам'ять, увагу, уяву, мислення, тобто відповідні розумові процеси.

Ми піклуємось про ваших дітей з того моменту, коли вони вперше переступлять поріг нашого закладу, і аж до шкільної парти. Навчання відбувається у невимушеній ігровій атмосфері. Ваша дитина сама буде прагнути до нових знань і вражень!

Секрет нашого успіху простий. Ми робимо все з любов'ю до дітей!

Відгуки