Салон "Лапа"

Лапа - фото
вулиця Шептицьких, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб11:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ваша хатня тваринка вже давно стала членом вашої сім'ї? Хочете, щоб ваш чотирилапий друг почувався комфортно? Шукаєте стильне вбрання та модні аксесуари для нього? Салон «Лапа» — це місце, де ви знайдете безліч корисних та стильних речей для ваших улюбленців. Крім того, саме тут про них подбають досвідчені професіонали, котрі володіють необхідними знаннями та навичками, щоб створити неперевершений образ для ваших хатніх тваринок.

Салон «Лапа» пропонує величезний вибір високоякісних товарів для ваших улюбленців. У нас ви можете придбати:

  • Різноманітні аксесуари та іграшки для вашого «чотирилапого друга». З ними дозвілля вашого улюбленця буде справді цікавим та захопливим.
  • Якісне та зручне вбрання для ваших улюбленців. У нашому вбранні ваш модник почуватиметься комфортно та виглядатиме неперевершено у кожну пору року при будь-яких погодних умовах.
  • Першокласні харчові продукти для вашого улюбленця від провідних компаній-виробників. Ми пропонуємо вам лише кращі продукти для ваших тваринок, адже розуміємо, що їх харчування повинне бути правильним та збалансованим;
  • Крім того, у нас широкий асортимент відбірних косметичних засобів для ваших тваринок.

Також, ми надаємо широкий спектр послуг для ваших «чотирилапих друзів»:

  • Пошиття високоякісного вбрання для вашого «чотирилапого друга». Ми шиємо одяг різних моделей, розмірів для тваринок різних порід.  Якщо ви замовите у нас ексклюзивне вбрання, ми гарантуємо, що пошиємо одяг в єдиному екземплярі. Також, у нас ви можете замовити пошиття однакових моделей одягу для вас та вашого улюбленця.
  • Послуги грумінг-майстрів, котрі подбають про стильний вигляд вашого улюбленця. До ваших послуг: професійна стрижка, тримінг, купання та чистка зубів ультразвуком. 

Чому ми? Салон «Лапа» має ряд переваг, що вигідно вирізняють наш салон серед інших схожих закладів:

  • Салон «Лапа» — це команда досвідчених та дипломованих спеціалістів, тож ви можете бути впевнені, що довірили свого улюбленця професіоналам.
  • Ви можете залишити у нашому салоні тварину на час проведення відповідних процедур. Ми належно подбаємо про вашого улюбленця. А ви у цей час матимете змогу зайнятися своїми справами, або ж просто розслабитися за чашечкою ароматної кави чи запашного чаю. Для вашого спокою пропонуємо спостерігати за процесом проведення процедур у режимі он-лайн.
  • У нас є величезний вибір модного вбрання та стильних аксесуарів для вашого улюбленця. Є можливість замовити ексклюзивний одяг.
  • У нас лояльні ціни на різні види процедур. Зокрема, у нас ви можете постригти вашого улюбленця за доволі низькими цінами.
  • У своїй роботі ми використовуємо професійне обладнання та інструменти. Правильно продезінфіковані та комфортні ванни, спеціалізована професійна косметика, практично безшумні фени та сушки дозволяють надавати першокласні послуги вашим улюбленцям.

Відгуки