Центр особистісного розвитку "Діалог"

Діалог - фото
вулиця Технічна, 1, офіс 403

Інформація

Шукаєте сенс свого життя і намагаєтеся зрозуміти себе? Хочете віднайти баланс та гармонію? У центрі особистісного розвитку Людмили Філімонюк «Діалог» вам допоможуть почути себе та отримати відповіді на багато важливих запитань. Ми не вирішимо ваші проблеми, але покажемо вам, як шукати оптимальні саме для вас виходи із різних життєвих ситуацій. Ми допоможемо вам не просто «вживатися» із собою, а, навчимо вас як розуміти себе, свої потреби. Ви почнете отримувати задоволення від спілкування із собою і станете більш успішними у всіх сферах життя.

Чому сотні людей покращили якість свого життя завдяки нашому центру? Наші переваги:

  • Високий професіоналізм, відкритість та людяність психолога;
  • Застосування простих і зрозумілих методів;
  • Створення особливої, дружньої і відкритої атмосфери.

На вашому шляху до розуміння та успіху вас супроводжуватиме Філімонюк Людмила — психолог-терапевт, тренер особистісних трансформацій, лайф-коуч, автор і ведуча терапевтично-коучингових програм.

Формат спілкування може відбуватися наступним чином:

  • он-лайн чи наживо;
  • індивідуальна чи в групах;
  • терапія та тренінги.

Перш ніж навчати вас, Людмила Філімонюк пройшла успішний шлях самопізнання, саморозуміння та самовдосконалення. Закінчивши навчання у провідних спеціалістів, ставши кращою для себе, тепер вона готова ділитися своїм позитивним досвідом із вами. На вашій дорозі до самих себе й до здобуття щастя поруч із вами буде професіонал своєї справи та успішний психотерапевт, любляча дружина й дбайлива мама, чуйна та готова до підтримки подруга. Навчайтеся у кращих і ставайте кращими!

Відгуки