Кондитерська "Cabinet"

Cabinet - фото
вулиця Володимира Винниченка, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт10:00 - 20:00Без перерви
Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Розкіш та стиль, вишуканість та естетика у кожному моменті — саме так можна описати ексклюзивний ресторан-кондитерську «Cabinet». Це місце, куди повсякчас хочеться повертатися.

Перше, що приваблює у цьому дивовижному закладі — особливий інтер’єр, стиль якого оригінально поєднує ретро та еклектику. Погляд зупиняється на численних антикварних дрібничках, м’яких диванах й кріслах, колекції книг, кованих декоративних елементах  та інших цікавих деталях.

До послуг гостей — два окремих зали. А в теплу пору року дуже приємним буде відпочинок на просторій літній терасі.

Та. звичайно, не лише інтер’єром приваблює «Cabinet». Окремої уваги заслуговує кухня закладу. Вам пропонуються смачні й різноманітні страви європейської кухні. А особливою гордістю є десерти.

Кондитерський відділ закладу подарує невимовне задоволення для любителів ніжних, витончених. оригінальних та неповторних солодощів.

Окрім того, у ресторані-кондитерській «Cabinet» можна замовити торти на весілля, день народження, хрестини та на інше свято чи важливу подію.

Звертайтеся — наші кондитери вразять вас майстерним виконанням та дивовижним смаком тортів та десертів. Приймаємо замовлення на виготовлення тортів та солодощів для Candy Bar.

«Cabinet» чудово підійде для романтичної вечері чи ділової зустрічі, дружніх посиденьок чи сімейного відпочинку. Заходьте і обирайте комфорт, затишок та смак у нашому особливому закладі!

Відгуки