Creative SMM

Creative SMM - фото
вулиця Княгині Ольги, 114
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 21:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ви замислювались про те, скільки годин на день ви «серфите» просторами інтернету та своїй сторінок у соціальних мережах? В середньому на це ви непомітно витрачаєте по декілька годин — спілкуєтесь, дивитесь відео, картинки, шукаєте таку необхідну інформацію та використовуєте її для роботи. Сучасна людина вже дуже пов’язана з «мережами» і не дивно, що саме там вона черпає новини та переглядає рекламу, адже саме така реклама, через візуалізацію, вважається найбільш ефективною сьогодні. Головне правило – навчитись правильно, ненав’язливо, ефективно та креативно її подавати «смачними» порціями. І  сьогодні кожен бізнес, проект тощо намагаються організувати мережеву рекламу якнайкраще — і користується допомогою професіоналів, які працюють у «Creative SMM».

Ми вже на практиці переконались, що якісний контент не тільки дозволить вашій компанії збільшити продажі, але й зробить ваш бренд більш впізнаваним, що в майбутньому стане відмінним інструментом просування.

Якщо говорити про SMM (social media marketing), то це комплекс заходів, метою яких є залучення клієнтів з соціальних мереж. Простими словами — ваші потенційні клієнти отримують ту дозу необхідної інформації та в такому вигляді, що вона стає дієвою, але ненав’язливою.

Тож ми підхопили хвилю таких можливостей та пропонуємо вам креативні курси SMM, які допоможуть вам правильно просувати свій продукт споживачам:

  • Практичний курс SMM на 100%. Перезавантаження. Ми спрямовуємо його на людей, які вже є обізнаними в інтернет-рекламі, але прагнуть покращити свій підхід та «освіжити» свої знання.
  • Практичний Експрес-курс «SMM на 100%». Даний курс зацікавить початківців, які тільки пробують себе у ролі SMM-щика та хочуть вивчити всі кроки від самого початку.
  • SMM-аудит бізнесу в соціальних мережах. Якісний, точний, грамотний, ефективний та кваліфікований аналіз вашої роботи у соцмережах, консультація та складання списку порад та рекомендацій щодо вашого контенту та можливих платформ просування.
  • SMM у дії: комплексне просування бізнесу у соціальних мережах. Creative SMM у рамках пакету послуг «SMM у дії» готовий взяти на себе усі клопоти із просування вашого бізнесу в соціальних мережах.
  • Продавай ефективно та креативно з #СreativeSMM!
  • Практичний курс (SMM) інтернет-маркетингу у Львові.
  • Індивідуальні курси по інтернет-маркетингу.
  • Комплексний індивідуальний курс по інтернет-маркетингу для бізнесу: SEO + SMM + контекстна реклама.

«Creative SMM» — це:

  • безліч практичних занять, секретних та дієвих лайфхаків, різноформатних кейсів від гуру SMM;
  • можливість опанувати інструменти smm-щиками, які вже займаються даною справою, так і новачками;
  • вміння правильно ставити цілі, розрізняти головні інструменти просування та мережевої активності та ефективно все застосувати на практиці;
  • знання, які допоможуть вам у майбутньому створити чи реанімувати спільноту в соцмережах, залучити необхідну цільову аудиторію та зробити «сторінку» інструментом продажів.

Відгуки